Dnevni zvezdni utrinki od 1. 8. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 1. 8.

Luna v devici nas spodbuja k redu in delu. Toda njen dispozitor začenja jod z Neptunom in Plutonom, tako da nas lahko nekaj korenito premakne, spodnese, se obrne, velikokrat pa tak jod nosi tudi vremenske zaplete. Napetost bo v večerne ure naraščala. Pazimo se hitrih jeznih odzivov, potrebna je previdnost na cesti in v rokovanju z ostrimi in eksplozivnimi predmeti.

Torek, 2. 8.

Luna v tehtnici  in lepi aspekti Venere obljubljajo, da kljub napetostim preteklih dni, na nek način en drugemu pomagamo in se podpiramo, smo povezani. Dan primeren za mirovne sporazume, Vsekakor bomo v veliki napetosti znali najti skupni jezik. Se nam bo odprlo. Dan in večer pa bo namenjen ljubezni, ustvarjanju, plesu, užitku. Več verjetnosti novih ljubezni.

Sreda, 3. 8.

Merkur na koncu znamenja nosi nekaj zmede, pa tudi veliko intuicije. Luna v tehtnici nas bo naredila pasivne, hrepeneče po odnosih. Vendar bo navdušujoča povezanost z ljubljeno osebo izgubila nekaj svoje čarnosti. Sploh v večerne ure se bo oglasil razum in bomo vse skupaj videli bolj stvarno.

Četrtek, 4. 8.

Merkurjev prestop v devico je dobro znamenje, da bomo nekaj tednov imeli boljši spomin, bolje analizirali situacijo in se s tem tudi bolje odločali. Luna bo v praznem teku skoraj do druge popoldan, tako da bomo precej pasivni, manj učinkoviti. Kasneje Lunin prehod v škorpijona prinese nekaj več volje, poriv v akcijo.

Petek, 5. 8.

Luna v škorpijonu, njen dispozitor pa se približuje kvadratu s Saturnom tako je več verjetnosti, da se vreme ohladi, predvsem pa tudi, da se počutimo oteženi in se v nas prebudijo nekoliko bolj naporna čustva. Naporna energija se bo proti večeru stopnjevala, največ pritiska in napetosti bo v poznih nočnih urah.

Sobota, 6. 8.

Naporna noč za nami. Toda jutro prinese nekaj upanja v boljše čase. Zopet bomo bolj čutili tudi svoje srce. Si želeli globokih odnosov, povezovanja in se bo budila naša kreativnost. Večerni prehod Lune v strelca pa nas bo še nekoliko bolj razbremenil teže in pritiskov, nas povlekel iz podzemlja in porinil v akcijo.

Nedelja, 7. 8.

Jutro bo prijetno. Čutili bomo upanje, optimizem, vero, da se marsikaj da. Na srčni ravni bo nekaj upanja, toda ne oklepajmo se ga preveč, ker se zna spremeniti v svoje nasprotje. Uporabimo trigon Venere in Neptuna za kreiranje, za občutenje radosti, blaženosti.