Dnevni zvezdni utrinki od 12. 9. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Teden z Luno od 12. 9.  dalje

Ponedeljek, 12. 9.

Luna v ovnu v dokaj spodbudnih aspektih nas kliče v delovanje, akcijo, šport. Vse, samo ne biti pri miru. Merkur je še vedno počasen, tako da kljub želji po akciji bo še nekaj ovir in ne bomo mogli hiteti na način, kot bi si želeli. Toda zdi se, da kljub vsemu, z nekaj vztrajnosti, lahko marsikaj naredimo.

Torek, 13. 9.

Vse do 13: 39 bo Luna v ovnu, toda na njegovem koncu brez pomembnejših aspektov, tako se nas lahko loteva nemir in občutek frustriranosti. Prehod v bika nosi več miru, bolj počasen ritem in predvsem v tem miru in počasi se bo marsikaj tudi naredilo. Toda biku ni le do zaslužka in dela, on rabi tudi občutek, da se življenje užije, da nam le to prinese neko ugodje, veselje.

Sreda, 14. 9.

Prijetno dopoldan nas čaka in utrip užitka in zadovoljstva lahko odzvanja še tudi kasneje. Z rutino, počasi, na znan način se bomo soočali z izzivi življenja. Hkrati pa bomo svoj prosti čas znali izkoristiti za nekaj prijetnega, okusnega, harmoničnega. Nekaterim se bo dan zdel počasen in dolgočasen, spet drugim prav prikupen. V finančnih zadevah bo potrebno pogledati nazaj in videti, kaj je potrebno spremeniti.

Četrtek, 15 . 9.

Luna v biku in v spodbudnih aspektih prinaša miren, prijeten, pa tudi konstruktiven dan. Zdravo razumskost bika nam bo pomagala videti življenje tako kot je in se nanj tudi na prav način odzvati. Tam do treh popoldan se bo marsikaj dogajalo in bomo sposobni veliko narediti, kasneje pa se zdi, da bomo uživači in/ali lenivci

Petek, 16. 9.

Luna bo v dvojčkih, njen vladar pa retrograden, tako da se primimo sedaj dva dni nas bo nosilo na vse strani in bo res veliko kaosa. Venera in Mars se srečata v kvadratu tako bo napetosti v odnosih še več. Če se le da, raje kot reagiramo na druge predelajmo v sebi, in poskusimo razumeti, da nas nebesni vplivi silijo v razprtije.

Sobota, 17. 9.

Ljubezensko življenje bo dramatično. Luna se še dodatno veže na kvadrat nebesnih ljubimcev, tako bo toliko več napetosti v odnosih. Iskreno izkustveno vam sporočam, da če boste našli sočutje in sprejemanje za partnerja, kljub vsem njegovim neumnostim, lahko to napeto energijo pretvorite v čisto strast. V večerne ure bomo kaotični, marsikdo čisto iz sebe, drugi zopet v želji po pobegu v alkohol, ali kaj podobnega.

Nedelja, 18. 9.

Malo pred deseto bo šla Luna v znamenje raka. Vse do takrat pa se kar malo pazimo, da ne naredimo napačne odločitve, da ne rečemo kaj spornega, da ne vznemirjamo svet ljudi po nepotrebnem. Prehod v raka nas bo sprva umiril, bo potrebno več energije vložiti v odnose, družino, dom, toda pod večer bo zopet v zraku tudi več nemira, povzročenega s preveč razmišljanjem.