Dnevni zvezdni utrinki od 13. 03. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 13. 3.
Luna v strelcu zjutraj nosi nekaj ovir, kasneje pa nas odpre. Samo po Luni dani ni videti napačen, toda ker se bližamo zelo napornemu krajcu se lahko zgodi, da boste tisti, ki vse čutite prej že čutili, da se nekaj pripravlja. Težko bomo nadzorovali svojo energijo, znamo jo razsipavati. Hkrati pa moramo biti pozorni tudi na manipulante, lažnivce in tatiče.
Torek,14. 3.
Dopoldan bo prevladovala spodbudna optimistična energija, tako zelo značilna za Luno v znamenju strelca. Paziti moramo, da nas Luna v strelcu ne naredi naivne n preveč odprte tudi za negativne vplive, ki se pripravljajo. Kasneje v nočne ure pa se bo napetost stopnjevala. Noč na sredo zna biti zelo naporna, prinese naporna sanje. A tudi take pomembne, ki nam bodo dale pomemben uvid.
Sreda, 15. 3.
Noč na sredo naj bi bila zelo naporna. Krajec govori o lažeh, razočaranjih, manipulacijah. Pazimo nase v teh dneh. Ob enih popoldan Luna preide v znamenje kozoroga, kar bo tokrat skoraj prijetno, saj bomo zopet dobili več občutka trdnosti in varnosti in bomo s to energijo sposobni ponovno se vrči v življenje in kaj konkretnega narediti.
Četrtek, 16. 3.
Četrtek je zopet videti zelo naporen dan. Po eni strani bo odprta intuicija in na dušni ravni se bo marsikaj pokazalo. Saj se tako Sonce kot Merkur povežeta z Neptunom v ribah. Toda isto časno imamo dva kvadrata, eden je kvadrat Sonca in Marsa, ki prinaša tekmovalnost, jezo, nestrpnost. In kvadrat Venere in Plutona, ki nosi pohlep, posesivnost, in lahko v odnose tudi destruktivnost. Umor iz strasti, je ena od možnih oblik tega kvadrata. Pazimo nase, umikajmo se negativnim ljudem, in ostanimo v centru.
Petek, 17. 3.
Venerin vstop v bika, bo prinesel več miru in razumevanja. Nas pomiril, ozemljil in privedel do tega, da bomo naredili to kar je treba, in ne to kar se nam lušta, saj bo njen prvi aspekt sekstil s Saturnom. Sploh dopoldanske ure imamo lahko občutek čiste jasnosti, pride pomembno in modro spoznanje, ki nas bo vodilo še dolgo. Popoldan Lunin prehod v vodnarja lahko prinese ponovno več potrebe po druženju.
Sobota 18. 3.
V soboto bo Merkur na koncu rib, zato ne pričakujmo preveč od svojega razuma, nič ne bo narobe tudi, če malo bolj počivamo. Bo pa to prineslo močno intuicijo. Luna v vodnarju nas bo kljub manjši intelektualni ostrini klicala k druženju, povezovanju.
Nedelja, 19. 3.
Merkurjev premik v ovna nam bo zopet prinesel več intelektualne ostrine in nas potisnil v delovanje. Dopoldan bodo naše misli, hitre tekoče, mi ne bomo imeli prav veliko miru, rabili bomo komunikacijo, gibanje, druženje. Od četrtih popoldan dalje bomo sprva malo zaskrbljeni, kasneje pa se sprostimo in bomo lažje tekli s tokom.