Dnevni zvezdni utrinki od 15. 8. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek,15. 8.

Pa se začenjajo resnično prijetni dnevi. Prosti ponedeljek je kot nalašč za akcijo, da nekam gremo, počnemo nekaj, česar še nismo, premagujemo same sebe. Luna v ovnu nas potiska v novo, budi odločnost. Merkur v harmoniji z luninima vozloma nam daje vedeti, da se bomo znali pogovarjati in da bodo naši pogovori iskrivi, povezovalni, hkrati nam bodo prinašali tudi zanimive ideje, ki jih bo mogoče pozneje čisto konkretno uresničiti.

Torek, 16. 8.

Luna v znamenju ovna nas potiska v delovanje, njeni spodbudni aspekti pa kažejo, da bomo imeli hkrati dovolj nadzora nad situacijo, pa tudi dovolj jasnosti. Izjemen dan je za nakup moderne elektronike, telefonije, računalnike in podobno. Pa tudi za zbiranje idej, prevetritev možganov.

Sreda, 17. 8.

Luna bo v znamenju bika, Venera pa se postopno bliža trigonu z Jupitrom, kar nakazuje dva zelo prijetna dneva. Odprimo se finančnim priložnostim, ljubezni, radosti. Zajemajmo življenje z veliko žlico in se naužijmo lepega. Seveda znamo biti tudi malo sentimentalni, toda brez negativnih posledic.

Četrtek,18. 8.

Ob desetih dopoldan se dovrši trigon Venere in Jupitra, ki pobarva življenje v mehke, sladke in prijetne barve. Marsikomu prinese priložnost za zaslužek, drugim pa samo zelo lepe trenutke v dvoje. V večernih urah se pogovorimo, ne bežimo vase. S pogovorom, se bodo strahovi razblinili in bo veselja do življenja več.

Petek, 19. 8.

Zadnji krajec bo na Algolu in Mars na Plejadah, kar lahko prinese v ozračje več strasti, drame, jeze. Dopoldan pa vse tja do enih popoldan bo te dramatične energije več, pozneje prehod Lune v znamenje dvojčka spremeni energijo. Nič ne bo več tako zares, gosto in čutno, kar naenkrat bomo bolj kot dotik potrebovali pogovor, si želeli kaj prebrati, komu prisluhniti.

Sobota, 20. 8.

Zdi se da bo prav prijetna sobota. Veliko bo upanja, veselja, druženja, kot se spodobi za Luno v znamenju dvojčkov v pozitivnih aspektih. Vsekakor je to dan, da se gre na kako prireditev, da se pokliče prijatelje, čas za zabavo, veselje …

Nedelja, 21. 8.

Zjutraj se bomo še držali, pozneje pa bo dogajanje nekako odbito. Možne so besedne napake, večja bo potreba po odklopu, tudi s pomočjo kemije, če bo treba. Pazite v prometu, veliko zmedenih, alkoholiziranih ljudi bo na cesti. Zvečer se energija spet stabilizira in od daleč bomo bolj jasno videli vse skupaj.