Dnevni zvezdni utrinki od 18. 4. dalje

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 18. 4.

Ogromno aspektov se bo dogodilo na današnji dan. Večina nosi vznemirjenje, družabno in komunikativno energije, kake ljubezenske iskre. En aspekt pa nakazuje manipulacijo, težo in pritiske. Luna bo v škorpijonu, naša doživljanja bolj intenzivna. Največ pritiska bo v popoldanskih urah. V večernih urah pa se energija delno sprosti in bo zopet bolj delala intuicija.

Torek, 19. 4.

Luna v strelcu nas bo porinila v akcijo, njen kvadrat na Marsa pa prinaša še dodatno dinamično jutro. Sonce na koncu znamenja nekaterim prinaša pomanjkanje energije ali volje, vsem pa zelo jasen znak, da dan ni namenjen pomembnim novim ciljem, ampak zaključevanju v preteklosti začetega.

Sreda, 20. 4.

Luna v optimističnem strelcu nas bo navdajala z navdihom. Sonce v biku bo umirilo, ozemljilo energijo in nas usmerjalo na bolj konkretno področje. Na finančno  in poslovnem področju bomo delovali z več občutka. Zvečer bo potrebno malo paziti, da nas ne odnese potreba po vznemirjenju in odklopu.

Četrtek, 21. 4.

Luna v kozorogu nas bo naredila resnejše, načrtnejše in tudi bolj delavne. Vsekakor je dan modro izkoristiti za načrtovanje, urejanje, delo ali gradnjo.  Zemeljska Luna pa nas bo vabila tudi na vrt, ter v naravo. Zna biti v zraku nekaj več melanholije, ki pa ni drugega kot da ji odpremo roke in jo sprejmemo.

Petek, 22. 4.

Izjemno aktiven, pa tudi prijeten dan je pred nami.  Zjutraj je videti več zadovoljstva in razumevanja. Preko dneva bomo bistri, se znali pogovoriti in dogovoriti, hkrati pa tudi lažje načrtovali. V večerne ure pa nam ne bo težko se umirili ob dobrem filmu, ali nežni glasbi.

Sobota, 23. 4.

Luna je prestopila v vodnarja in življenje se bo s tem pohitrilo, več bo telefonskih klicev, več pogovorov, več vznemirjenja. Potrebovali bomo ljudi, druženje. Nikar en ostajajmo doma, udeležimo se kakega pomembnega dogodka, umetniške prireditve, ali pa samo sledimo množici. Na ta dan je možen tudi kak mirovni dogovor. Mi sami bomo sposobni in pripravljeni izraziti svoje mnenje na način, da ne bo nikogar prizadelo.

Nedelja, 24. 4.

Luna v družabnem vodnarju nas bo še vedno delala radovedne in nas odpirala druženju. Vendar bo zaradi kvadrata Merkurja in Saturna prišla k nam tudi kaka bolj zastrašujoča novica. To bo za Slovence pomemben dan, če gledamo iz logike volitev, ta kvadrat lahko pomeni, da bo neko zavlačevanje preden izvemo rezultate, ali pa samo, da bo težko odločiti, kdo je močnejši, tesen izid dveh podobno močnih strank.