Dnevni zvezdni utrinki od 18. 7. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 18. 7.

Jutro in dopoldne znata biti zavita v čarno energijo. Tudi če bodo prihajale k nam težje novice, bomo sproščeni od prelepega vikenda in plavali na sveti energiji povezanosti. Lahko nas povleče tudi v pasivnost. Prehod Lune v ovna ob 13.17 prinaša drugačno energijo. Treba se bo vrniti v življenje, se truditi, boriti, več bo nemira in bolj nas bodo dotaknile težke novice.

Torek, 19. 7.

Merkur bo vse do pol treh popoldne na koncu raka in mi bolj intuitivni, a nekoliko zmedeni in intelektualno manj funkcionalni. Njegov prehod v leva pa nam bo prinesel postopno vedno več jasnine in odločnosti. Luna v ovnu nas bo spodbujala k delovanju. Zjutraj in dopoldne bomo še optimistični, večer in noč na sredo prinašata pritiske na lastno vrednost, dotik senčnih delov naše osebnosti lahko potemni optimizem.

Sreda, 20. 7.

Tokratni zadnji krajec s Plutonom v enačbi in Marsova aktivacija sončnega mrka lahko nekoliko zatemnita naš svet. Obuja določene strahove in osebam, ki se jih je mrk dotaknil, doda nekaj potiska v spremembe. Do večera bo Luna še v ovnu, tako da se nas lahko dotika tudi nemir in želja po dogajanju. Večerne ure prinašajo pomiritev.

Četrtek, 21. 7.

Luna v biku se bo dotaknila Marsa, ki se je že lotil stopinj mrka, tako da za marsikoga pomembni dnevi, premikov, stresljajev, sprememb, novih začetkov. Za večino Luna v biku kliče k rutinskemu delu, njena konjunkcija z Marsom pa da vedeti, da bomo imeli kljub počasnosti veliko delavne vneme in vztrajnosti za dosego želenega.

Petek, 22. 7.

Naporen dan s Soncem na zadnji stopinji raka. Lahko bo manj vitalne energije, zaspani in utrujeni bomo. Vsekakor ne bomo ciljno usmerjeni, imamo pa lahko zanimive vizije. Luna v biku bo diktirala počasen ritem dneva, na srečo nas njena energija prizemlji, tako da bomo kljub utrujenosti naredili, kar se mora.

Sobota, 23. 7.

Sonce v levu prinaša dotok sveže vitalne energije in dvig temperatur. Luna v dvojčkih nas bo naredila igrive, družabne, optimistične. Zanimivi pogovori in dogovori nas bodo odpirali. Merkurjev trigon z Jupitrom ravno tako kliče k izobraževanju, potovanju, tako v umu ali konkretno bo treba širiti naše ozke svetove, da lahko zadihamo s polnimi pljuči in vidimo življenje v njegovih neomejenih potencialih.

Nedelja, 24. 7.

Luna v dvojčkih brez pomembnejših aspektov in njen dispozitor v levu prinašata prelepo energijo, lahkotno, družabno, zabavno. Ohranimo optimizem, družimo se, pojdimo na krajše potovanje. Če ne moremo, nas knjiga lahko odpelje v drug svet.