Dnevni zvezdni utrinki od 19. 9. dalje

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 19. 9.

Luna v raku v spodbudnih aspektih prinaša prijeten dan. Ko bomo delovali dokaj umirjeno, pa vendar toplo in sočutno. Zjutraj in dopoldan bomo čutili v sebi še izjemno moč volje, popoldanske, še bolj pa večerne in nočne ure bodo v energiji vznemirjenja, ljubezni, zabave. Dovolimo si, da nas življenje preseneti in razveseli.

Torek, 20. 9.

Tudi torek je videti prijeten dan z Luno v umirjenem in družinskem raku. Vse do šestih zvečer bo dan  aktiven in zanimiv. Se bo dalo umirjeno, a podjetno marsikaj narediti. Kasneje nas Luna v prazno naredi precej pasivne, in se bomo težje pognali v delovanje.

Sreda, 21. 9.

Luna v levu prinaša drug tip energije, manj miru, sprva več pogona, kasneje lahko več drame. Dopoldan nas pozdravi z optimizmom in dobro voljo in če se malo potrudimo s svojo kreativnostjo in pozitivno naravnanostjo začaramo prav prijeten dan.

Četrtek, 22 . 9.

Sonce je na koncu znamenja in za marsikoga bo to dan z nižjo stopnjo vitalne energije. Še najbolj za tiste, ki imate Sonce bolj švoh (tehtnica, vodnar, 12 hiša) v natalu. Ker se Luna veže na približujoče se kvadrat Saturna in Urana bo sredi dneva veliko tudi pritiska in napetosti. Na družbeni ravni lahko zopet k nam prihajajo zastrašujoče novice.

Petek, 23. 9.

Prvi dan jeseni. In na samem začetku tehtnice se srečata še Sonce in Merkur. Marsikaj se nam razjasni, pokaže. In ko nam je dano razumevanje, dobimo počasi tudi že uvid, kaj narediti, kako stvari obrniti, kaj popraviti, kako rešiti. Prehod Lune v devico od desetih dalje prinaša vedno več notranjih samogovorov in analize. Merkurjev popoldanski prehod v devico, pa vse to samo še dodatno okrepi. Po novem bomo manj predelovali odnose, bo več pozornosti na analizi vsega kar se je in se dogaja okrog nas..

Sobota, 24. 9.

Venerina opozicija z Neptunom bo odpirala hrepenenja po ljubezni, nosila nestvarnosti pri naših željah, nakupih. Ker smo pred mlajem bo tudi manj energije, volje. Luna v znamenju, ki mu vlada retro Merkur dodaja k zapletom in nas sili k notranjem predelovanju. V večerne ure smo lahko tudi bolj nemirni.

Nedelja, 25. 9.

Dopoldanske ure nam bodo dale priložnost, da se pogovorimo. Prijaznost bo odpirala vrata sveta skrivnosti. Še vedno bo tudi veliko hrepenenje po ljubezni. Prehod Lune v tehtnico te hrepeneče energije ne bo prav nič zmanjšal, ampak smo še podaljšal, tudi v naslednje dni. Ker se bo mlaj zgodil šele pozno zvečer, bomo tudi v nedeljo še utrujeni. Je nujen počitek, piti več vode in si dovoliti dan z manj skrbi.