Dnevni zvezdni utrinki od 2. 10. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 02. 10.
Luna v biku nosi miren, stabilen, predvidljiv dan. Sledimo rutini in ne pozabimo, da se počasi daleč pride. Merkurjeva opozicija z Neptunom lahko malo nagaja pri komunikaciji, možna pa je tudi naivnost, ali laži. Venerina harmonija z vozli pa kljub temu nosi veliko priložnosti za lepe odnose in prijetno počutje.
Torek, 03. 10.
Lunin prehod v dvojčka bo razgibal življenje, prinesel več pogovorov, klicev, druženja, sprememb, in poti. Preprosto bo v zraku več nemira. Dopoldan nas lahko bremeni kaka skrb, popoldan se bomo lažje sprostili in odprli. Merkurjev trigon na Plutona prinaša večini boljšo osredotočenost, sposobnost videti v ozadje, za nekatere pa lahko deluje tudi kot črnogledost, ali prinaša težje novice.
Sreda, 04. 10.
Kljub igrivi Luni v dvojčkih, je danes potrebna večja previdnost. Tako na cesti, kot tudi v odnosih. Marsov pritisk na južni vozel prinaša na plan ekstreme jeze, agresije, lahko pa tudi ekstreme poguma. Mars sedaj aplicira v kvadrat s Plutonom in nosi vse do nedelje več neljubih incidentov. Bodimo previdni tudi na cesti. Merkur je na zadnji stopinji, kar lahko pomeni, da nam um ne bo deloval najbolje, bo pa več intuicije.
Četrtek, 05. 10.
Merkur je prestopil v prijazno tehtnico, tako bomo tudi naši pogovori bolj taktni, uravnoteženi, hkrati bo več leporečja, se bomo bolj potrudili, da to kar povemo zveni prikupno. Luna bo vse do pol treh v znamenju dvojčka, tako da bo še veliko potrebe po pogovorih, pa tudi več nemira, od pol treh dalje pa se bomo postopoma umirjali, si znali vzeti malo več časa za stvari in ljudi.
Petek, 06. 10.
Zadnji krajec nas kliče, da postorimo še vse tisto, kar je potrebno, da bi zaključili kratkoročne projekte. Lunina aplikacija k Jupitru s katerim je tudi v mešani medsebojni recepcij pa nakazuje, da nas čaka zelo prijeten dan. Je pa res, da se že zelo približuje kvadrat Marsa in Plutona, tako da nekateri, ki čutijo stvari v naprej, lahko že ta petek doživijo več pritiska nase in je potrebna dodatna previdnost na cesti, pa tudi pri športu, delu in podobno.
Sobota 07. 10.
Kljub Luni v raku se obeta naporen dan. Luna povezuje kvadrat Marsa in Plutona, dokaj blizu vozlov, kar da vedeti, da se lahko zgodijo stvari, ki delujejo krute, agresivne, ali kako drugače ekstremne. Tako se na ta dan umaknimo od napetih ljudi in iščimo mirno zavetje. Ko pa nas razganja, pa je tudi koristen umik in dihanje do deset, nič pa ne bo narobe tudi, če si damo duška na boksarski vreči, ali se sprosti napetost skozi glasno kričanje v gozdu ali avtomobilu.
Nedelja, 08. 10.
Luna v levu prinaša več svetlobe, upanja in pozitivne naravnanosti. Začutimo moč v sebi in si oblikujmo dan po naših predstavah. Nikar ne pozabimo, da je zabava, igra in sprostitev v življenju tako pomembna kot delo in da je najti svoje središče izjemnega pomena. Vedeti kdo si, kaj imaš rad, kaj ne, kaj si želiš, česa ne, ti omogoča, da kreiraš življenje v skladu s tvojo notranjostjo.