Dnevni zvezdni utrinki od 21. 2. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 21. 2.

Jutro zna biti mirno, pasivno. Luna preide v škorpijona 10:19, in energija se bo poglabljala, vedno več bo strasti, vedno več želje pripadati, priti blizu, toda z vsem bo tudi več dramatične, intenzivne želje in napetosti, če le ta ne bo pomirjena. Če vso to strast porinimo v kreiranje ali delovanje, se bo marsikaj ustvarilo, naredilo. Vse do pol štirih popoldan bo več priložnosti konstruktivnih dogovorov.

Torek, 22. 2.

Zjutraj bodo k nam prihajale zanimive novice, spoznanja, prebliski, občutek, da se nečesa osvobajamo. Kljub nemiru, bo energija spodbudna, nas bo porivala naprej. Pozneje popoldan bo kaka skrb več. Večerne ure pa bodo čarne, romantične, strastne, nikar ne izgubite priložnost za priti si blizu. Večerna strast pa bo budila tudi kreativnost in nas bo potiskala, da iz sebe nekaj pričaramo, skreiramo.

Sreda, 23. 2.

Vse do pol enajstih dopoldan bo Luna še vedno v škorpijonu in mi strastni, globoki, tičali nekje globoko v svojem svetu. Potem pa nas bo Luna v strelcu povlekla iz globin čustvenega in dvignila v višave optimizma, ter porinila naprej, v kreiranje prihodnosti. Marsov sekstil na Neptun obljublja izjemno kreativno energijo, sposobnost čaranja in kreiranja, hkrati pa prinaša več možnosti, da nas nekdo s svojo čarno energijo osvoji.

Četrtek, 24. 2.

Luna v strelcu nas bo vodila v odprtost, optimizem, navdih in potiskala k akciji. Zjutraj se lahko skozi pogovor odpre, pa tudi pozdravijo določene naše rane. Pametno izbirajmo besede, ker bodo le te na ta način zdravilo za soljudi. Okrog poldneva nas optimizem lahko odpelje tudi k nemiru in pretiravanju. Večer pa je videti umirjen. Venerin sekstil na Neptun obljublja kreativnost, romantiko, čarnost.

Petek, 25. 2.

Noč na petek bo znala biti nemirna. Marsikdo se bo prebujal, imel tisoč idej in bil vznemirjen in s tem težje zaspal. Tudi dan z Luno v strelcu v praznem teku lahko nosi nekaj več kolerične energije. Potreba po svobodi in razpršenost lahko zmanjša našo učinkovitost. Od pol pestih dalje pa Luna v kozorogu prevzema vajeti in nosi iz trenutka v trenutka več premišljenosti, resnosti in načrtnosti.

Sobota, 26. 2.

Najbolje bi bilo zgodaj vstati, narediti načrt in potem bo dan res izjemno učinkovit. Preko celega dne bodo spodbudni aspekti Luno v kozorogu naredili ne le učinkovito, temveč bomo skupaj z njimi sposobni marsikaj razumeti, slišalo se bo o pozitivnih spremembah, spuščanjih, umirjanju, osvobajanju.

Nedelja, 27. 2.

Dopoldan bo več strasti, lahko z njimi tudi več nemira, če naše želje in potrebe ne bodo pomirjene. Strastni in željni del naše narave zna biti nekoliko bolj obsesiven in v želji po ljubezni lahko postanemo tudi manj prijetni, če ne sovražni. Pazimo na zdravo ravnotežje. V večernih urah se energija spremeni, bo več občutka, da se osvobajamo, odpiramo.