Dnevni zvezdni utrinki od 26. 9. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 26. 9.

Luna počasi raste, tako se postopoma dviguje tudi raven energije. Počasi seveda. Venera trigon Pluton obuja dolgotrajne odnose, prižiga strasti, vleče kot magnet določene ljudi v odnos, v finančnem pogledu pa prinaša priložnosti za zaslužek, prenovo. Znali bomo biti prikupni, se lepo pogovoriti, bili prijazni drug do drugega. Veliko bo pa tudi optimizma, občutka, da prihajajo lepši dnevi.

Torek, 27. 9.

Luna v tehtnici bo prinašala mirnejši utrip, nas klicala k harmoniji in razumevanju. Merkurjev trigon s Plutonom, sedaj še drugič, prinaša uvide v preteklost, odkrivanje skrivnosti, nekaj črnogledosti, toda tudi izjemno koncentracijo. V pogovorih lahko pridemo do bistva problema.

Sreda, 28. 9.

Luna v škorpijonu bo sedaj prinesla še nekaj več energije, več potrebe nekaj premakniti, spremeniti, si izboriti. Marsov trigon s Saturnom nas bo naredil delavne, vztrajne, prodorne. Idealni dan za obisk fitnesa, po daljšem času, da se nam spet vrne ljubezen do napora. Seveda pa bo s to energijo lažje tudi vsako drugo fizično delo.

Četrtek, 29 . 9.

Dopoldan je nakazano v napornejših energijah, ker Luna povezuje kvadrat Saturna in Urana. Nas lahko nekoliko obremeni. Popoldan in proti večeru bodo energije bolj mistične, zanimivi uvidi in spoznanja. Venerin prehod v tehtnico obljublja, da bomo dajali nekoliko več pozornosti za odnose, da se bomo bolj potrudili za ustvarjanje harmonije.

Petek, 30. 9.

Pred nami je svetel in prijeten dan. Luna v optimističnemu strelcu, se zjutraj lepo veže na Venero in prinaša prijazne odnose, veliko razumevanja. Odprli se bomo različnim možnostim, ki nam jih življenje obljublja. Znali se bomo lepo povezovati in se prijetno imeti.

Sobota, 1. 10.

Luna v strelcu, Venera pa v opoziciji in kontraparaleli z Jupitrom, naznanja nevarnost zapravljivosti, pretiravanja v lepih stvareh in v prijetnih občutenjih. V večerne ure znamo biti zelo odzemljeni, iščemo pomiritev v opijatih, ali smo kako drugače v begu od stvarnosti. Možne napačne odločitve.

Nedelja, 2. 10.

Luna v kozorogu nas bo nekoliko prizemljila in umirila. Toda dodala nekaj melanholije. Merkur se obrača, dokaj blizu opozicije z Neptunom, tako da počakajmo kak dan pred pomembnejšimi odločitvami. Če vreme dopušča pojdimo v naravo, nič nas ne bo umirilo bolj kot hoja v hribe.