Dnevni zvezdni utrinki od 29. 8. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 29. 8.

Luna v devici v prazno nas zjutraj in dopoldan še sili v razmišljanje, analizo, skrb. Njen prehod v znamenje tehtnice pa potem barva popoldanske in večerne ure v bolj mirne energije, z več potrebe po harmoniji in razumevanju. Večerni aspekti prinašajo ugodni čas za pogovore, spodbujalo logiko in pa tudi ročne spretnosti.

Torek, 30. 8.

Luna v tehtnici bo spodbujala predelovanje odnosov. Težave, ki so prišle na plano preko vikenda, bomo predelovali, premišljevali. Odprte rane bodo imele postopno možnost se zdraviti, počasi bo več uvida v vzroke za težave, ki so se v odnosih izpostavile v bližnji preteklosti.

Sreda, 31. 8.

Jutranje ure znajo biti prijetne. Nekako bomo našli zadovoljstvo in spet tudi več harmonije v odnosih. Kasneje pa Luna v prazno v tehtnici prinaša pasivno energijo in se bomo morali sami potiskati v delovanje, ker nas nebesni vplivi ne bodo. Mars je res da že zelo blizu sekstila z Jupitrom, tako da, če se le ne ujamemo v željo po lagodju, lahko tudi v sredo marsikaj naredimo.

Četrtek, 1 . 9.

Novo šolsko leto se pričenja z Luno v škorpijonu in Marsom v seksilu z Jupitrom. Kar nas da vedeti, da bodo učenci to leto intenzivni, željni uspehov in pripravljeni delati. Tako bo konec leta moč pogledati na rezultate s ponosom in občutkom razvoja.

Petek, 2. 9.

Zjutraj bo nekaj napetosti, skrbi, in strahov in intenzivnih čustev. Kasneje pa, sploh če smo ustvarjalne sorte, ali bolj dušno odprti, sledijo lepše ure. Pustimo intuiciji, da nam pokaže, kar ima za pokazati in nas vodi do jasnih spoznanj. V ljubezni pa znamo biti še vedno preveč sentimentalni in s premočnimi hotenji odrivati tiste, ki jih imamo najraje.

Sobota, 3. 9.

Luna v znamenju strelca nas potegne iz globin strasti in čustev in nas odpre radovednosti, pustolovščini, razvoju. Veliko bo izrečenih besed na ta dan, veliko želje po potovanju. Toda v obilici besed in misli, idej in idealov bomo, še najbolj dopoldan dobili tudi vpogled v drugega človeka in se nam bo odprlo razumevanje življenja.

Nedelja, 4. 9.

Še en dan z Luno v strelcu, ki želi, da nekam gremo, da nekaj novega vidimo in spoznamo. Nikar ne ostajajmo doma, saj nas bo potem tovrstna Luna vodila v pretiravanje s hrano in lenobo, na mesto, da nas bi aktivirala za gibanje in pustolovščino