Dnevni zvezdni utrinki od 3. 10. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Teden z Luno od 3. 10. dalje

Ponedeljek, 03. 10.

Luna v kozorogu nam bo pomagala, da bo splošne zmede, ki je drugači še vedno v zraku, nekoliko manj. Predvsem je pomembno, da načrtujemo dan, in se posvetimo delu, ker bomo tako najbolje izkoristili ta vpliv. V primeru brezdelja, pa se nas lahko dotakne več strahov, potlačenosti in malodušja. Torej, delo bo zdravilo.

Torek, 04. 10.

Dopoldan bo Luna potovala v prazno, tako ne bo ravno veliko zunanjih spodbud za akcijo in delo. Toda njeno potovanje po kozorogu obljublja, da če se organiziramo, bomo kljub vsemu marsikaj lahko opravili. Popoldan bo Luna še v vodnarju in v harmoniji z Jupitrom, tako bomo bolj družabni, se bo življenje nekoliko hitreje zavrtelo in odvijalo. Več bo telefonskih klicev, več interakcije na socialnih omrežjih.

Sreda, 05. 10.

Dopoldan smo še lahko jasni in odprti, toda kasneje bo začelo pritiskati na nas. Opazujem zadnje tedne, da so dnevi, ko se Luna povezuje s kvadratom Urana in Saturna zelo naporni. Družbeno prihajajo k nam težje novice in se zdi kot da je več pritiska. V pozitivnem pa lahko prelomimo s čim starim za vedno in se odpremo novim možnostim.

Četrtek, 06. 10.

Luna bo v praznem teku skoraj do treh popoldan, tako bomo precej na vse konce, se bomo težje zbrali in nas bo preveč informacij in preveč mentalnih vtisov vznemirjalo. Prehod Lune v ribe lahko nekoliko pokisa vreme, a nas pomiri. Merkurjevo bližanje trigonu s Plutonom naznanja, da bomo imeli globoke uvide v ozadje, take, ki lahko prinesejo tudi transformacijo.

Petek, 07. 10.

Luna v ribah obljublja miren dan. Bo pa več čustev in bomo nekoliko bolj občutljivi. Sončeva opozicija s Kironom lahko marsikoga spodbudi, da predeluje rane vezane na očeta, moč in lastno vrednost. Dovolimo si bolečino, bodimo prisotni ob njej in iz tega se bomo rodili pristnejši, bolj svoji.

Sobota, 08. 10.

Luna bo v ribah skoraj do šestih zvečer, tako da zna biti sobota s tem precej pasivna. Znamo biti kar malo zmedeni. Pijmo več, Prisluhnimo svoji intuiciji in če le zmoremo, ustvarjajmo. Vstop Lune v znamenje ovna prinaša bolj dinamičen in vznemirljiv večer. Ker smo pred polno Luno nas čustva lahko mečejo iz ravnotežja, bomo doživljali in občutili stvari mnogo bolj dramatične kot v resnici so.

Nedelja, 09. 10.

Dan polne lune, prinaša napeto energijo. Zaradi Lune v ovnu, ki raste in ima opozicije, lahko predvidevamo, da bomo hoteli uveljaviti svoj prav ne glede na ostale. Več bo drobnih napetosti, koleričnega naboja in če si želimo bolj mirno izživeti dan, bi bilo koristno, da ali telovadimo ali se kako drugače fizično izčrpamo.