Dnevni zvezdni utrinki od 30. 1. do 5. 2.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 30. 1.
Jutro deluje mirno in lahko še nekoliko počasnejše, potem pa se od pol desetih daje življenje začne hitreje vrteti. Noč na ponedeljek lahko marsikoga ne pusti spati, toda večinoma ne toliko s skrbmi, kot z obiljem idej in viškom energije. Luna v dvojčkih prinaša razigran dan, ko bomo imeli veliko za povedati, bo morje idej in zamisli.
Torek, 30. 1.
Luna v dvojčkih bo pohitrila dogajanje, prinesla več telefonskih klicev, nepričakovanih srečanj in vznemirljivih pogovorov. Razum nam bo delal s svetlobno hitrostjo in vse nas bo zanimalo. Že jutro prinaša veliko energije in če vstanemo zgodaj, bomo tudi najbolj učinkoviti in v jutranjih urah ogromno naredili.
Sreda, 1. 2.
Luna bovečji del dneva v znamenju dvojčka, tako da bomo še vedno bolj igrivi, komunikativni, pa tudi nemirni. Veliko bo sprememb načrtov. Zjutraj bomo malo bolj zmedeni, kasneje pa se zberemo in lahko z dobrim načrtom veliko naredimo. Sončeva vez na Kiron lahko odpira rane samozavesti, vendar nam da tudi podporo k njihovem zdravljenju. Idealen dan za obisk holističnega zdravnika.
Četrtek, 2. 2.
Luna v raku in Venera v harmoniji z vozli prinašata dan, ko bomo bolj nežni, osebni, topli, si znali vzeti čas drug za drugega. Zjutraj so možne premočne čustvene reakcije, kaj hitro bomo iz muhe naredili slona. Kasneje pa nas čaka res lep dan, ko se bomo znali prepletati z več harmonije in sočutja.
Petek, 3. 2.
Luna v raku nam prinese še en miren dan, ko se bomo znali povezati s temi, ki so nam najbolj pomembni. Tam okrog enih smo lahko malo bolj živčni, čustveno nemirni. Kasneje pa se obeta napol pravljičen in prijeten dan. Vzemimo si čas za tiste, ki so nam ljubi in se jim popolnoma posvetimo.
Sobota 4. 2.
Noč na soboto je znala biti naporna. Otroci bolj uporni svojim staršem, mi pa bomo želeli na svoj poseben originalen izražati sebe, dosegati cilje. Zjutraj bomo nekoliko bolj ranljivi, intenzivnejšega doživljanja. Malo pred deseto dopoldan se bo energija spremenila. Luna v levu nas bo odprla, oživila in prinesla željo po zabavi, veselju. Igrajmo se, ne pozabimo na otroka v sebi. V odnosih se lahko preko vikenda dogajajo trenja. Strasti bodo močne, zato moramo biti bolj potrpežljivi in ljubeči, če želimo, da se prevelika energija med nami ne spremeni v napetost, jezo.
Nedelja, 5. 2.
Luna v levu nas kliče k zabavi, ustvarjanju, igri. Venerin kvadrat na Marsa, ki smo ga čutili nekje tri dni, se bo počasi umirjal. Toda še vedno lahko z napetostjo, ki jo ta energija nosi v sebi ustvarjate, kreirate, izražate sami sebe. Pozneje popoldan bomo manj potrpežljivi, bo več upornosti in nemira.