Dnevni zvezdni utrinki od 6. 12. 2021 dalje

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 6. 12.

Luno v kozorogu je modro izkoristiti za načrtovanje, delo, vodenje podjetna. Potrebovali bomo red, rutino, bili premišljeni. Marsov sekstil s Plutonom nas bo napolnil z dodatno energijo in karizmo, da bomo še toliko lažje prihajali do svojih ciljev. Zjutraj bomo učinkoviti, znali izkoristiti moderno tehnologijo za dosego svojih ciljev. Preko dneva delavni, učinkoviti, v večerne ure pa se nas bo dotaknilo tudi nekaj nežnosti, hrepenenj. V noči na torek, si znamo ljubimci priti še posebej blizu.

Torek, 7. 12.

Skoraj do enih popoldan se nas bo držala resna, dolgočasna, nadzorovana energija Lune v kozorogu, tako v tem času sledimo svojim planom in čim več naredimo. Prehod Lune v znamenje vodnarja nas bo odprl, vznemiril, prinesel več potrebe po razmišljanju, pogovorih, sodelovanju. V zgodnjih popoldanskih urah bomo znali najti prijetno varno navezo s svojimi prijatelji. Merkurjev kvadrat na Neptun nas opozarja, da bomo nalagani, ali bomo sami imeli potrebo nekaj skriti, ne videti, spregledati.

Sreda, 8. 12.

Noč na sredo bo naporna in jutra se bo držalo še nekaj tega napora in pritiska. Marsov kvadrat na Jupitra naznanja agresijo, napetost, pretiravanje, nepoštenost, objestnost. Paziti moramo da najdemo ravno pravo mero, kako priti do željenih rezultatov, vsako pretiravanje, nasilno uveljavljanje svojih prepričanj se bo vrnilo kot nezadovoljstvo. Pozneje popoldan in proti večeru se bo energija nekoliko sprostila, bo več konstruktivnih dogovorov, boljšega razumevanja.

Četrtek, 9. 12.

Luna bo v vodnarju skoraj do štirih popoldan, vendar bo obujala napet aspekt Marsa in Jupitra, tako bo več nemira, pretiravanja, objestnosti, agresivnosti, vsiljevanja svojega mnenja, prepričanj in resnice drugim. Prehod Lune v ribe nas bo pozneje popoldan in v zgodnje večerne ure naredil bolj čustvene, ranljive. Poiščimo si zavetje. Umaknimo se od ljudi in v miru in samoti ližimo svoje rane, da pridemo zopet nazaj.

Petek, 10. 12.

Miren dan z Luno v ribah bo kar kontrast z preteklimi dnevi. Umirjeni se bomo prepuščali življenju, kar koli nam že ima za dati, pokazati, kam nas usmeriti. Dopoldan bomo tudi iznajdljivi, bistri. Popoldan pa bomo potrebovali počitek, odklop in predvsem mir. Energija je idealna za iskanje navdiha, pa tudi za meditacijo. Najbolj nas bo sprostila ravno voda, zato priporočam kopel.

Sobota, 11. 12.

Prva konjunkcija Venere in Plutona prinaša realnost finančnih pritiskov, kot tudi srčne ujetosti v nekaj, nekoga, ki nam na nek način ni dan, ali pa ni koristen za nas. Poskusimo spuščati oprijem in si ponavljajmo mantro, želim si samo tisto kar je moje, kar mi je dano, kar ni moje, kar mi ni dano, lahko zapusti moj svet. Luna v ribah nas bo naredila nekoliko bolj mirne in sprejemajoče in potem lahko to intenzivno energijo želje uporabimo kot energijo za ustvarjanje.

Nedelja, 12. 12.

Luna v ovnu bo prinesla bolj dinamično energijo. Nujno je, da nekam gremo. Da se nam kaj dogaja, ker drugače bomo precej zoprni in nemirni. Sončev kvadrat z Neptunom prinaša razočaranje, zaradi zavajanja pomembnega moškega, ali pa nas dela samo brez pravih ciljev. Se počutimo izgubljeni. Koristno je to energijo vložiti v kreacijo nečesa.