Dnevni zvezdni utrinki od 7. 3. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 7. 3.

Z Luno v biku bomo delovali mirno, praktično, bolj počasi, a zbrano in rutinsko. Dan je spodbuden tudi za nakupe, oblačil, obutve, pa tudi lepotnih dodatkov, ali umetniških del. Rabili bomo razvajanje, občutek, da je življenje lepo. Našo dušo bo nahranil miren sprehod preko polj, in pa, če nam uspe nabrati kako pomladno cvetico. Dan bo večinoma spodbuden, koristen tudi za finančne dogovore in spodbuden za poslovne nove začetke. Le v poznejših večernih urah bo nekaj več skrbi.

Torek, 8.3.

Luna bo vse do pol osmih v znamenju bika. Ko potuje po zadnjih stopinjah bika spodbuja nekaj več posesivnosti, drame, strasti in nemira, saj so tam nekoliko zahtevnejše zvezde. Vendar če bomo zbrani, rutinski, lahko počasi veliko naredimo. Zvečer pa prehod Lune v dvojčka pohitri dogajanje, nas dela bolj družabne, bomo iskali veselje. Noč na sredo je lahko vesela, romantična, strastna.

Sreda, 9. 3.

Luna v dvojčkih brez večjih in pomembnejših aspektov, Merkur pa na koncu znamenja, je znak, da bo sreda namenjena veliko bolj druženju, pogovorom, učenju, okrepljena pa bo tudi intuicija, manj pa načrtovanju in delu. Saj tudi če te dni kaj na veliko načrtujemo, to zelo verjetno ne bo imelo nekih konkretnih rezultatov. Tako, da imejmo en malo manj skrben dan, pa pokličimo prijatelje in malo počvekajmo.

 

Četrtek, 10. 3.

Dopoldan se bo zgodil prvi krajec, precej blizu kvadrata z Neptunom, pa tudi trigonu s Saturnom. Zna biti, da se bo potrebno soočiti z iluzijami, in bodo prišle na plan laži, zavajanja, in bo potrebno najti moč in se soočiti z realnostjo, ter narediti načrt kako dalje. Kasneje bo Luna potovala v prazno, njen dispozitor pa v ribah, po čemer sklepam, da bo dan kar miren, mogoče malo bolj kaotičen. Vsekakor odsvetujem, da se danes pričenja kaka pomembnejša dejavnost.

Petek, 11. 3.

Luna v raku bo umirila utrip življenja. Lažje bomo razumeli svoj čustveni svet in se hitreje umirili. Bolj pa bomo znali si vzeti čas za tiste, ki so nam pomembni, pa tudi sebi hitreje privoščili počitek, čas zase. Vse do enih je dan idealen za iskrene, čustvene pogovore in pa za razmislek kako izboljšati naše odnose.

Sobota, 12. 3.

Vikend bo izjemno prijeten, namenjen toplim odnosom, počitku in poglabljanju družinskih vezi. Hkrati pa bo v energijah ustvarjanja, sočutja in duhovnega razvoja. Sobota bo mirna, več bo upanja, več optimizma in občutka razvoja. Dan je dober tudi za začetek družinskega podjetja ( še najbolj kmetijstvo, nega, gostinstvo) za nakup nepremičnine, ali vselitev v nov dom.

Nedelja, 13. 3.

Prijetne sanje nas bodo navdahnile in spodbudile v nov dan. Sončeva konjunkcija z Neptunom prinaša ustvarjalni navdih, nas notranje pomiri in spodbuja duhovne uvide. Lunini spodbudni aspekti pa nas tudi v nedeljo kličejo k družinskem miru, počitku in lepih trenutkih, ki nas bodo hranili še dolgo.