Dnevni zvezdni utrinki od 8. 8. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 8. 8.

Luna bo vse do večera v optimističnem in nemirnem strelcu, tako bo tudi nas še nosilo vznemirjenje. Zjutraj bo več produktivnosti. Popoldan pa bomo iskali odklop, oziroma bili manj skoncentrirani in učinkoviti. V večerne ure prehod Lune v znamenje kozoroga prinese umiritev, streznitev, in zopet več učinkovite praktične energije. Ljubosumje in posesivnost, destruktivne želje nam bodo jemale mir.

Torek, 9. 8.

Luna v kozorogu kliče k delu, organizaciji, želi od nas da naredimo načrt. Jutranje ure bodo intelektualno spodbudne. Sledimo razumu in poznanemu, dopoldan se pazimo pretiravanja. Še vedno bomo nekoliko nemiri in v ljubezni ali v finančnem pogledu brez prave mire. Iščimo ravnotežje.

Sreda, 10. 8.

Zjutraj in dopoldan bomo zelo učinkoviti, delavni in res lahko zelo veliko naredimo. Danes ne stavimo samo na načrt, ampak tudi na lastno očarljivost, prikupnost, sposobnost prodreti s svojo čarobnostjo. Popoldan in proti večeru nam lahko ponagajajo čustva in želje. Malo pa nas bo guncala tudi lunca.

Četrtek,11. 8.

Luna v vodnarju prinaša veliko nemira, upora, nepričakovanih sprememb, šokov, pa tudi vodij, avtoritet, ki brezkompromisno vsiljujejo svoje ideje. Dopoldan bomo kljub temu povezovali in optimistični. Bližina polne lune nam tudi da vedeti, da bomo težje spali, da se bodo rojevale skrbi vezane na finančno področje. Zvečer bo več želje po ljubezni in odklopu.

Petek, 12. 8.

Polna luna bo zgodaj zjutraj, tako do nekaj nemira in jeze ostajalo tja do enih popoldan. Pozneje pa se bomo že umirjali in stabilizirali. Luna na koncu vodnarja kliče po druženju in povezovanju. Bomo pa s to energijo manj učinkoviti. Večerni prehod Lune v ribe nas bo sprostil in prinesel mirnejšo noč in boljše spanje.

Sobota, 13. 8.

Zaradi Lune v ribah bomo delovali bolj mirno. Potrebovali malo več tišine, ali pa zvoke harmonične glasbe. V teh dneh je potrebno tudi več piti. Idealno bi bilo, da bi bili nekje ob morju. V večerne ure se razum in čustva lahko kregajo v nas, kar prinese razdvojenost. Pustimo naj se zgodi, kar se bo, dovolimo življenju da teče po svoje.

Nedelja, 14. 8.

Luna v ribah obljublja še en miren dan. Toda njena aktivacija Marsovega trigona na Plutona, nosi tudi strasti, voljo, borbenost, še najbolj v popoldanske ure. Sončeva opozicija s Saturnom nam vzame veselje in optimizem, ter okrepi dvome v lastne sposobnosti, ali občutek spregledanosti.