Dnevni zvezdni utrinki za cel teden.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 19. 4.

Merkur in Sonce sta se srečala zgodaj zjutraj, tako sta dala nek vpogled, in pa ker sta na zadnji stopinji, tudi močno intuicijo kaj sledi. Ker bosta oba spremenila znamenje, je dan malo manj stanoviten. Luna v raku prinaša potrebo po čustveni varnosti v okrožju svojih najbližjih.

Torek, 20. 4.

Luna v levu, zjutraj že prvi krajec, tako bo energije kmalu več in tudi nekaj jutranje napetosti bo v zraku. Želja stvari spremeniti, osvoboditi, dogovoriti, se boriti za pravice. Tudi preko dneva se ohranja energija trme, svojeglavosti in bomo težje videli situacijo še skozi oči koga drugega. Višek energije dajmo v ustvarjanje, zabavo.

Sreda, 21. 4.

Zjutraj zaradi Lunine opozicije s Saturnom lahko še nekaj utrujenosti, nelagodja, občutka frustracije. Kasneje pa lahko ustvarimo tipični dan z Luno v levu, torej dan veselja, zabave, kreativnosti, dramatičnosti, zagona.

Četrtek, 22. 4.

Luna v levu zjutraj prinaša nekaj pretiravanja in drame, toda hkrati tudi zelo veliko energije in če se le odločimo tudi izjemno veliko narejenega. Sposobni bomo ljudi prepričati in jim pokazati svoje kvalitete ali kvalitete svojega produkta. Ta spodbuden potisk k akciji bo vse do druge ure popoldan. Od tretjih dalje se bomo umirili, tako umirjeni in premišljeni bomo sposobni stvari videti realnejše in bodo tudi naši dogovori bolj stabilni.

Petek, 23. 4.

Luna v devici nas bo naredila premišljene, delavne, razsodne. Zjutraj bomo znali na prav način pridobiti pozornost drugih. Venera separira iz konjunkcije z Uranom in aplicira v kvadrat s Saturnom, tako se bo v zadevah odnosov nekaj treslo, bolelo, lahko se počutimo osamljeni. Mars na zadnji stopinji in prehod v raka, pa je znak manjše borbenosti in prinaša na plan pasivno agresivnost.

Sobota, 24. 4.

Luna na koncu device in Merkur ki se prvo povezuje z Uranom, kasneje pa aplicira v kvadrat s Saturnom naznanja nepričakovane stresne in naporne novice. Lunin prehod v tehtnico ob šestih zvečer in prvi kvadrat na Marsa, kaže da se bomo na nek način počutili iz ravnotežja, ogroženi.

Nedelja, 18.4.

Težke novice, občutek osamljenosti, nezadovoljstvo. Luna v tehtnici nas bo vseeno klicala k ugodju in ravnotežju, vendar moramo prvo prenesti nelagodje ob ovirah in nezadovoljstvu. Tudi finančno možne skrbi. Zaradi Luninega trigona k Saturnu bomo vseeno trezni, razsodni in v ravnotežju, čutili potrebo načrtovati.