Šola na Astrološkem inštitutu je zasnovana na ravnotežju med vsemi vidiki življenja (praktični, psihološki in duhovni), ki jih opisuje astrologija. Astrološko izobraževanje na našem inštitutu je osnovano v vrstnem redu, ki korak za korakom iz laika ustvarjati astrologa. Čeprav imamo jasno postavljen program in šolanje na koncu lahko privede do diplome, je mogoče obiskovati tudi vsak modul posebej, tako se vam ni treba zavezati, da boste obiskali cel letnik ali celo ves šolski program. Torej po svoji presoji ugotovite, kako daleč želite iti z izobraževanjem, hkrati pa tudi čisto izkustveno ugotovite, če je naš način šolanja tisto, kar potrebujete.

Naša predavanja niso posneta vnaprej, vedno se odvijajo v živo, po zoomu ali v konkretni učilnici. Tako se lahko učitelj lažje poveže s skupino. Skupine so manjše, torej pozna vsakega učenca in njegovo naravo, čemur prilagodi podajanje znanja. Majhnost skupin (največ do 11 učencev) je povezana tudi z našo željo, da se učenec ne le uči astrologije, ampak se na tečajih, če dovoli delo na svoji karti, uči tudi o sebi, kar mu prinaša dodatno podporo za dvig zavesti.

Ob vsakemu predavanju dobite besedilo, kar vam še posebno pomaga, če ste bolj bralni tip, prav tako k vsakemu predavanju spadajo vaje, da se teoretično znanje res poglobi ob praktičnem delu.

Ne glede na to, ali je predavanje v učilnici ali po zoomu, se ga lahko vedno udeležite tudi samo po zoomu. V primeru odsotnosti predavanje posnamemo.

Največja prednost naše šole so naši učitelji. Vsi so v dolgoletnem procesu lastnega osebnega razvoja pripravljeni in sposobni podpreti učence tako pri znanju astrologije kot razumevanju sebe, spodbujajo njihov razvoj, da izživijo potencial svoje karte na najvišji možni ravni.

Mihaela Malečkar je učiteljica astrologije od leta 2003 in soustanoviteljica Astrološkega inštituta, pripravila je tudi gradivo k predavanjem, domače naloge in izpite, je mentorica ostalim učiteljem.

Sabina Kolar zaključuje izobraževanje na naši šoli, izbrana je bila med učitelje in sodelavce, tako zaradi astrološkega talenta kot predhodnega dela na sebi in odprtosti višjim vibracijam. Poučevati je pričela v letu 2023. Sabina za zdaj še nima internetne strani, tu sta njena profila na Facebooku in Instagramu. Če boste njeno ime vtipkali v Google, boste videli, da gre za bistro žensko, ki je kljub mladosti že veliko dosegla na področju znanosti.

Sodelujemo z Astrološkim društvom Slovenije in dolgoletnim predavateljem astrologije Bernom Jurečičem, ki je pred kratkim izdal uporabno knjigo z naslovom Solarni povratki in je bil mnogo let predsednik ISAR-ja za Slovenijo. Njegovo predstavitev najdete na tej povezavi

Sodelujemo z Astrokrogom, ki ga vodi trenutna predstavnica ISAR-ja za Slovenijo Dubravka Oberžan, njena prestavitev je na tej povezavi.

Sodelujemo pa tudi z Urško Osolnik, diplomiranko našega inštituta, ki je našla svojo strast v helenistični astrologiji, tako se njen proces izobraževanja nadaljuje še na svetovano znanih šolah helenistične astrologije. Več o njej lahko izveste na njeni spletni strani.

Spremljate nas lahko v naših mesečnih in letnih videih na YouTube.

Če si torej želite mentorstvo, učbenike, poučevanje, prilagojeno vaši naravi, veliko vaj, delo na lastnih kartah ter podporo pri osebnem razvoju na podlagi razumevanja lastne karte, ste se znašli na pravih vratih in vam vstop v našo šolo lahko prinese prav to, po čemer hrepenite.

Program SolarFire

Diplomanti naše šole