Solarni povratek Slovenije 2021.

Mihaela MalečkarAktualne teme

V karti ingresa, sem ne dolgo nazaj obljubila lepše dni, več upanja in razvoja. In vsekakor to tako tudi bo to poletje, vsaj moja sposobnost sklepanja, pravi tako. Toda ko gledamo karto Solarnega povratka Slovenije, lahko vidimo, da bo leto, torej od rojstnega dne do rojstnega dne ( 25.6. 2021 do 25.7.2022), veliko bolj zapleteno in komplicirano in vsekakor ne najenostavneje.

Ascendent blizu Algola nam da vedeti, da bo to obdobje prevladovala primitivna energija. Črna Luna v prvi sporoča nekaj podobnega. Lahko pridejo na plan informacije, zaradi katerih se bomo sramovali svoje dežele. Ascendent v biku, pa le obljublja, da bo veliko pozornost na materialnem in da se bo začelo gospodarstvo postopoma krepiti. Seperativna konjunkcija MC-ja s Plutonom da vedeti, da smo zadnje mesece doživljali politične krize, veliko enih bojev za premoč. Toda vladar desete v deseti v svojem znamenju, ne nakazuje menjave vlade, ampak da je vlada dokaj trdna in stabilna. Retrogradnost tega vladarja vseeno nakazuje, da ima precej oteženo gibanje in delovanje, aplikativna opozicija z Marsom v četrti, da bodo konstantni stresi in bitke z opozicijo. Toda če pogledamo od blizu opozicija ni ravno močna, je vlada še vedno močnejša in ima opozicijo na nek način v šahu, sebi podrejeno.

Sonce trigon Jupiter iz druge v enajsto nakazuje upanje na nek denar, ki pride ali iz tujine k nam, ali s pomembno prodajo, toda prinaša v drugo polovice rojstnega leta materialni razvoj za skupno družbeno dobro in izboljša proračun države.

Luna v kozorogu na koncu osme nakazuje ubogljivo, delavno, a utrujeno ljudstvo, na nek način izžeto, z  inkonjunkcijo na Marsa lahko tudi bolj jezljivo, pod stresom.

V karti solarnega povratka zdravstvene tematike niso na kazane.

Dejansko karta, če izvzamemo politične bitke nakazuje, da bomo postopoma ustvarjali stabilnost in da prihaja malo več miru, in ter v naslednjem letu tudi že gospodarsko izboljšanje, finančna rast, ali kak drugi priliv v našo blagajno, ki bo izboljšal situacijo.