Spremembe, ki nas čakajo v naslednjih letih.

Mihaela MalečkarAktualne teme

Vsi trije transsaturnovci se pomikajo proti koncu znamenj v katerih so. Tako se počasi izteka določen energijski utrip in se zaključujejo zgodbe v katere smo bili dani. Vsi trije so v negativnih znamenjih, pasivnih ženskih znamenjih, tako smo bili v tem času veliko bolj sprejemljivi, kot pa kreativni in aktivni. Pluton v kozorogu nam je obudil zavest o finančnih tegobah, ter nas je spomnil na zločine belih ovratnikov, ter ozavestil energijo plutokratov. Plutonovo potovanje po kozorogu je okrepilo zavest suverenistov, ki se borijo za ohranjanje državnih suverenosti, tradicij narodov, vsega preteklega, in se še najbolj na koncu Plutonovega potovanja po kozorogu lahko čuti kako narašča njihova moč zaradi čutenja novega globalističnega sveta v katerega s prehodom Plutona v vodnarja hitimo. Uran v biku je budil realnost naravnih katastrof, ki se nam približujejo zaradi vremenskih sprememb, prinesel pa je tudi veliko biokemičnih zdravil, predvidevam, da se je tu naredil in se še bo tudi velik napredek v bioloških znanostih nasploh. Okrepil je realnost, da je moč trgovati tudi z kriptovalutami in vse dokler je Uran v znamenju bika, se bo dogodilo veliko pozitivnih sprememb na tem področju. Neptunovo potovanje po ribah je prineslo na plan veliko praznoverja, ozaveščanje težav s cepivi in močnimi farmacevtskimi lobiji, ki jim je manj do zdravja ljudi, kot do zaslužka. O cepivih, ki so veljala za uspešna, pa seveda niso prav v ničemer zares koristila, pa povzročila veliko zmede in strahu, o tem vam ne rabim razlagati, ker nam je vsem skupaj vse še preveč blizu.

Prehod Plutona v vodnarju, ki se bo za kratek čas zgodil že naslednje leto, od konca marca do začetka junija. Večji del leta 24 bo Pluton že v vodnarju,  vodnarja pa ne bo več zapuščal vse od novembra 2024 in vse do marca 2043. Pluton bo potisnil krizo in spremembe na področje ljudstva, sociale, elektronike in tehnologije. Moč bo dobilo vse kar je vezano na tehnologijo, človeštvo bo podvrženo izjemno hitremu tehnološkemu razvoju in elektrifikaciji vsega. Na družbeni ravni prevlada globalizma, pa lahko tudi držav, ki jih povezujemo s komunizmom. Ljudstvo se bo spomnilo svoje moči, in če se ga bo preveč stiskalo v kot bo več tudi uporov, nepokorščini, revolucij ali pa razdvajanja od države in iskanje skupnosti na nek nov, drugačen, bolj enakovreden način.

Neptun bo iz ribe prešel v znamenje ovna 31. marca leta 2025 in bo tam vse do marca leta 2039.  Umetnost bo dobila inovativni pridih, odkrijejo lahko nova zdravila za vse bolezni, ki so temeljno vezane na problematiko možganov. Robotika bo ne le funkcionalna, ampak vedno bolj tudi lepa, umetnostna, čarobna. Veliko prefinjenosti bo pri izdelovanju novih avtomobilov, čisto drugačen tip avtomobila, s posebno, čarno obliko. V filmski industriji bo veliko novosti, mogoče pri čisto tehničnih stvareh vezanih na snemanje. V filme bo vstopila neka nova surova energije, več bo potrebe filme narediti krajše, pa tudi bolj v stiku z življenjem, impulzivne, inovativne, polne vtisov. Spremembe so možne v avtomobilski industriji, v smislu motorji na nek drug pogon, snov, ki jo sedaj še ne uporabljamo za energijo.

Uran bo vstopil v znamenje dvojčka julija 2025 in tam ostal do avgusta 2033. Prinaša posodobitve šolskega sistema, več uporabe računalnikov pri šolanju,  informacija bo potovala še hitreje, posodobila pa se ne bo le hitrost interneta, ampak tudi avtomobili in sistemi prevoza. V tem obdobju se bo naredilo res velik in pomemben premik v mentaliteti navadnih ljudi v odnosu do nakupa elektronskih avtomobilov. Prodaja bo vedno bolj vezana na internet in nakupovali bom vedno bolj iz vsega sveta. Pomemben premik je lahko narejen tudi pri modernizaciji izdajanja knjig in podobnega.

Torej, kot vidite, prihajajo hitre, velike in dinamične spremembe, ki bodo spremenile odnose med državami in bodo še pohitrile življenje. In ker se stari principi zavedajo, da bodo izgubili svojo moč, principi kot so tradicionalnost in nacionalnost izginjajo, človek bo postal človek sveta, in ne nujno takšnega kot si ga je zamislil zahodni globalizem, ampak bo nov svet v veliki miri ustvarjal tudi vzhodni blok (Rusija, Kitajska). In ker se stari principi tega zavedajo, sedaj ko so planeti na koncu pasivnih znamenj, poskušajo ohraniti svojo moč in ustaviti tok dogajanja. Od tu zastareli zakoni  in ekstremna potreba po nadzoru. Globalizem je stvarnost bližnje prihodnosti in se ga ne da več ustaviti. Mogoče se ga da le speljati nekoliko bolj uravnoteženo in bolj v korist malega človeka, kot je bil sprva zamišljen. Torej bodimo budni in močni skozi spremembe in dajmo jasno vedeti tistim na oblasti, kje so naše meje sprejemljivega.