Tedenski utrinki od 14. 1. -20. 1. 2023

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Mars postopoma pridobiva na hitrosti, tako bo pikico za pikico naš korak lažji. Njegov dispozitor postane direkten v sredo 18. 1. in se dodatno obljublja boljše čase, predvsem čase, ko nas ne bo več tako zelo držalo na mestu, ali celo v preteklosti, ampak nam bo dovoljeno iti dalje. Ker Luna še pada,  kljub postopnem Marsovem premikanju naprej, ne bo še čas za nove začetke in je potrebno počakati naslednji teden, ko bomo imeli zopet rastočo Luno. Svetujem pa nam, da kljub temu že načrtujemo, vizualiziramo, se pripravljamo in počakamo na mlado luno in potem svoje načrte v praksi tudi uresničimo.

Preko vikenda si bomo želeli zabave, ljubezni, vendar znamo pri tem tudi pretiravati. Za nekatere nedeljski (15. 1.) kvadrat Venere in Urana prinaša le vznemirjenje, zabavo, spet drugim nepričakovane spremembe vezane na odnose. Želja poglobiti naše odnose nas bo spremljala vse do srede, vendar bomo v tistih dneh zaznavali tudi več črnine, bremen, pritiskov, kot da bi nekaj potemnilo našo notranjo luč, optimizem. Gre za kratkotrajni vpliv tako, da pojdimo samo skozi in bo kmalu bolje. Pomembno je, da ozavestimo, če pritiskamo ali manipuliramo z drugimi na poziciji moči. Po drugi strani pa, če tak pritisk dopuščamo. Notranje so ti potiski v podzemlje nekako nujni, da oklestimo ego prevelike zgodbe, v katero smo ga odeli in se skozi pritisk rodimo bolj svoji, bolj pristni.

V sredo 18. 1. se obrača tudi Merkur, v direktno smer, in obljublja postopno ponovno več poriva za naprej, v novo. Vendar tako počasen vse od 17. do 20. januarja tvori inkonjunkcijo z enako počasnim Marsom, tako, da bo veliko nemira, jeze, napetosti, grdih besed, pa tudi napornih novic. Poskusimo paziti na to, kako se izražamo mi, in seveda bodimo previdni na cesti.

V četrtek bo Sonce na zadnji stopinji, tako bo vitalne energije manj, hkrati pa bomo težje videli v naprej, prihodnost, težje dosegali svoje cilje. Kot, da nam bi nekdo vzel vizijo. Toda že v petek se to spremeni, prestop Sonca v vodnarja ne bo takoj dvignil vitalne energije, saj smo tik pred mlajem, bo pa vsekakor prinašal nove vizije, načrte in nas delal bolj ciljno usmerjene.

Torej, nismo še zunaj te dokaj turobne energije v katero smo ujeti sedaj že tretji teden. Smo še v procesu in za večje in pomembnejše spremembe bo potrebno počakati še en teden. No kljub vsemu, se čez vikend lahko imamo dobro, se mal odklopimo. Preko tedna poskusimo manj pritiskati na ljudi s svojo voljo, pa hkrati, si ne dovoliti premočne pritiske in manipulacije. Zna nas sredi tedna potegniti zelo globoko, nikar ne izgubljajmo upanja, gre samo za kratkotrajni vpliv. Možne so tudi zelo naporne novice, in pa več agresivnega govora in nezgod na cesti. Za nov zagon in nove začetke bo treba počakati šele na teden, ki sledi, ko bo Luna ponovno rastoča.

 

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU

Spomladi zopet sprejemamo začetnike v svoje klopi. Imeli bomo dve začetni skupini. Ena bo samo on line, druga v živo.  Kontaktirajte nas, če se želite naučiti astrologije. Znanje astrologije koristi tako za izboljšanje kvalitete lastnega življenja in odnosov, lahko pa je poklicna pot. 

Spodaj so pričetki modulov in delavnic v tem obdobju:

 30. 1. 2023 ob 18h se prične drugi modul prvega letnika imenovan Astrološka sinteza, bo le po Zoomu, pod taktirko Urške Osolnik.
1. 2. FB delavnica sinastrije, pod vodstvom Mihaele Malečkar 
14. 2. ob 18h se prične izbirni modul tretjega letnika imenovan Elektivna astrologija … da boste bolj izurjeni izbirati optimalne datume za nove začetke. Vodila bom Mihaela Malečkar, in učenje bo potekalo po Zoomu.
12. 3.  ob 9h IZPITNI ROK … nujna prijava
19. 3.  od 10h, drugi modul drugega letnika imenovan Tehnike astrološkega predvidevanja,  kombinirano v živo (v Ljubljani) in po Zoomu, moč sodelovati tudi samo po Zoomu, vodila bom Mihaela Malečkar.
24. 3. ob 18h, prvi modul prvega letnika imenovan Uvod v astrologijo, vodila bo Urška Osolnik in bo potekal samo po Zoomu.
25. 3. ob 10:30 se ravno tak začne prvi modul prvega letnika, Uvod v astrologijo, ker vemo,  da se marsikdo lažje uči v živo. Vodila bo Sabina Kolar, potekal bo v Ljubljani.
Vabila z vsemi pomembni podatki bomo pravočasno poslali.

DOBRODOŠLI!

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Svetovanje je možno preko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

Upokojenci in  študentje imajo 20% popusta. 

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…