Tedenski zvezdni utrinki od 1. 10. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Preko vikenda se Merkur ustavi, da bi se obrnil direktno, v teh dneh pride tudi najbližje opoziciji z Neptunom, tako da smo lahko nekoliko zmedeni, iščemo odklop, hitreje pademo pod vpliv, in delamo take in drugačne napake pri izražanju. Pazimo na cesti in predvsem ne pijemo in vozimo. Potreba po odklopu s takimi in drugačnimi snovmi bo večja. V teh dneh bomo imeli slabši stik z resnico in se lahko vedemo kar malo noro. Hitreje bomo posegali po laži, in na žalost lagali in zavajali tudi sebe, ne le druge. Ne glede koliko je vse to neprijetno, pa je to dobra informacija saj nam da vedeti, da se bo življenje začelo ponovno vrteti nekoliko bolj naprej kot nazaj, in da bomo lažje spet pogumno vstopali v življenje. Merkur se še nekaj časa vrača po preteklih poteh in s tem tvori še zadnjič iste aspekte, tako bomo sedaj je precej zavestni in jasni znali bolje razumeti lekcije, ki so nam bile v zadnjem mesecu dane.

Saturn in Uran sta ravno v začetku oktobra najbližje medsebojnem kvadratu, tako bo že nekaj pritiskov in družbenih stresov v tem tednu. Najbolj naporna bo ravno sreda, ko Luna aktivira omenjeni kvadrat.

Sobota (1. 10.) z Luno v strelcu in Venerino opozicijo na Jupiter nakazuje, da bomo znali biti zelo vznemirjeni, navdušenji, željni lepih vidikov življenja, vendar nas lahko odnese v zapravljanje, pretirano hranjenje in kako drugače v ekstrem. V nedeljo ( 2. 10.) se zdi da se malo umirilo.

Luna bo potovala po zimskih znamenjih, tako bomo nekoliko bolj umirjeni, razsodni, bo manj veselja in spodbud za delovanje, vendar kljub temu več možnosti za pogled na situacijo od daleč, bolj objektivno in z več razumevanja, ter bodo s tem tudi naše odločitve manj sebične, bolj povezovalne.

Venera in Sonce v tehtnici obljubljata da bomo ljudje prijazni, da bomo iskali lagodje, harmonijo, s tem pa ne bomo najbolj delavni. Mars v dvojčkih še lahko nosi nekaj nemira in nepotrpežljivosti, vendar s svojo počasnostjo zmanjšuje našo delavnost, energijo, borbenost.

Merkur je končno naprej, in počasi se bodo zapleti in zapletki umirjali. Saturn in Uran sta najbližje kvadratu, kar bomo najmočneje čutili v torek in sredo, spet družbene napetosti, občutek obremenjenosti, oviranosti. Konec tedna pa imamo ponovno sposobnost uvideti zakulisje stvari, in s svojo prodornosti odkriti pomembne, a globoko zakrite resnice.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

septembra in oktobra

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE

S prvim modulom prvega letnika Uvod v astrologijo

ONLINE TEČAJ

pričnemo 14. 10. 2022.

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Prosti termini že od 10. 10. dalje,  lahko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂