Tedenski zvezdni utrinki od 10. 12. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Kaos, nemir, kolerična energija preteklih dni se bo počasi umirjala. Več bo fokusa, več bo tudi soočanja z realnostjo. Jupiter na koncu rib, kljub vsemu govori o tem, da na duhovni ravni nekaj zelo pomembnega zaključujemo in da nas čaka nov polet šele od 20. 12. dalje. Toda kljub temu, da smo v zadevah prepričanj, razumevanja, verovanja in upanja nekje na koncu, v prepuščanju, bomo v teh zadnjih tednih leta razsodni, premišljeni, načrtni in vedno bolj tudi varčni.

Vikend je namenjen počitku, družini. Dobro se bomo počutili le z ljudmi, ki so nam znali priti blizu. Pomembno je, da si vzamemo čas za druge, da ne hitimo, nismo premočno vodeni z odgovornostmi. Potrebovali bomo domače kosilo, nekaj kar nas spominja na otroštvo, kar ne poboža samo čutov, ampak tudi dušo.

Sonce bo tvorilo aspekte od ponedeljka do srede, tako bo na začetku novega tedna pomembno, da smo ciljno usmerjeni, ustvarjalni in da načrtujemo. Aspekt s Saturnom 12. 12., je pozitiven, in nas bo, če bomo načrtni in vztrajni, ter dostojanstveni, vodil natančno k realizaciji ciljev. Aspekt z Neptunom 14. 12. je negativen in bo zahteval od nas, ne le vizije, ampak tudi sposobnost, da svojo dušno energijo vnesemo v nek konkreten projekt. Glavni izzivi so lahko lenoba in premalo fokusa, glavne dobrobiti pa morje ustvarjalnega navdiha. Vse je odvisno od nas, a se vržemo v izziv, ali iz njega pobegnemo.

Sredi delavnega tedna bo potrebno paziti na svoje besede, saj lahko čisto nehote rečemo nekaj, kar se v nekoga zapeče, po drugi strani, pa seveda lahko take besede tudi slišimo. Naše rane so kot magnet za čisto prave besede drugega, take, ki so kot sol zanje. Razumeti, da je ta sol kot budilka za novi uvid, novo razumevanje pa ni vedno jasno. Ker je Merkur v harmoniji z Luninima vozloma 15. 12., je še kako pomembno, da to svoje notranje izrazimo, tudi če se nam kdaj zdi nekoliko otroško in nezrelo. Toda samo pogovori, bodo pomagali vse te naše kompaktno zaprte rane odpreti, osvoboditi, dovoliti zraku, da jih počasi pozdravi.

Luna postopoma vpada, vendar smo še vedno v dokaj aktivnem dela cikla, ko lahko izvlečemo iz sebe tiste moči, ki so nujne, da svoje projekte pripeljemo do konca. V petek bo zadnji lunin krajec, ki pa je tokrat nakazan nekoliko bolj temačno, s Plutonom na kotu in Luno v osmi hiši. Očitno bomo še vedno v dokaj globokem prečiščevanju in spuščanju. Občutek krize ne bo izzvenel. Vez krajca na Neptun, pa sporoča tudi o ranljivosti in iskanju lažje poti, ali želji po begu. Vzdržimo, prenesimo, naj se zdijo dnevi še tako nemogoči, je samo obdobje in doba trajanja tega obdobja ni dolga.

Torej, če povzamem, preko vikenda si spočijmo in se povežimo s svojimi domačimi. Prve tri dni tedna se usmerimo na delo, načrtovanje, in ne glede na željo po pobegu sledimo svojemu načrtu. Konec tedna so nujni pogovori, in vzeti si čas, za lastne rane. Tema, ki bo pritiskala v petek, bo kratkotrajne narave in zato kar pogumno skozi.

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Svetovanje je možno preko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

Upokojenci in  študentje imajo 20% popusta. 

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…