Tedenski zvezdni utrinki od 10. 9. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Luna od nedelje dalje potuje po pomladnih znamenjih, tako bo nekaj več prodornosti, vendar tudi več zaverovanosti vase in manj občutka za odnose.

Sobotni ščip in obrat Merkurja nas bosta zatresla. Stvari se bodo dogajale zunaj pričakovanj, nenadno, spremembe lahko k nam prihajajo tudi od zunaj in čeprav nas bo potresalo, je dolgoročno vse skupaj lahko koristno.

Merkurjeva počasnost ustavlja življenje že nekaj dni in ovira, da bi se stvari dogajale tekoče, brez ovir in zamud. Bolj kot bomo prožni te dni, več bomo imeli potrpljenja, bolje bo. Vreme je lahko čez vikend še prijetno, vsaj v nedeljo (11. 9.), ker Sonce tvori trigon na Urana, vendar dolgoročno je videti ali več vlage v zraku, deževje ali megla. Omenjen trigon prinaša tudi notranjo zjasnitev in nas potiska k avtentičnosti in nas uči o tem, da sledimo sebi, da nismo ovce, ampak da si izborimo tisto, kar je za nas pomembno.

Ker je Merkur dispozitor trem planetom se lahko ustavi življenje na marsikaterem področju, ne le na cesti. Bomo klicani k predelovanju, premišljevanju tudi v zadevah odnosov, in v zadevah svojih ciljev in dela. Nikar riniti z glavo skozi zid, ker je modro prisluhniti retrogradnost za to, da premislimo in predelamo preteklo. Pogledamo nazaj, analiziramo, predelamo in sestavimo. Znajo se nam v življenje vračati ljudje iz preteklosti in prinašati novice, ki nam bodo pomagale odpreti življenje, razumeti celoto. Merkurjevo potovanje nazaj pa nam bo na marsikaterem področju pokazalo naše napake, in nam dalo možnost, da uredimo stvari za nazaj.

Venera in Mars potujeta v kvadrat, to počasno približevanje, ki bo eksaktno v petek 16. 9. , nam bo prinašalo veliko nesoglasji. Več se bo slišalo o seksualnem nasilju, nasilju med partnerji in nasilju nasploh. Najverjetneje tudi za nazaj, ker je obema vladar ravno retrogradni Merkur. Na vsakodnevni ravni pa se vidi veliko napetosti med spoloma, da bomo nekako želeli en drugega, a vendar ne znali to na zdrav način pokazati, tako bo veliko nezdrave napetosti. Za zrele in sočutne ljudi, tudi kvadrat Venere in Marsa, lahko nosi priložnosti za strastni tango in prijetne trenutke v dvoje. Toda, če so odnosi že načeti, bo iz njih prihajalo res najtežje, najbolj zoprno, in predvsem ljubezen se lahko spremeni v vojno, se lahko spremeni v sovraštvo. Napetosti med moško in žensko energijo so nujne, če jih ne bi bilo, ne bi bilo kreacij, toda ko se najdeta nebesna ljubimca v kvadratu se zdi, da vidimo samo tisto na drugi strani, kar nam je tuje, kar ne maramo. Opazujmo, ozavestimo in spustimo.

Če povzamem, smo v posebnem času. Takem, ko je nujno, da sprejmemo ovire, kot kažipote. Da si dovolimo pogledati tudi nazaj in ugotoviti, kaj je ostalo nepredelanega, kaj smo spregledali, se zmotili, ali samo nismo ozavestili. Teden pa bo budil agresijo in napetosti med spoloma. Poskusimo razumeti, da se ta napetost nabira zaradi neizživetih želja in poskusimo v svojem partnerju najti tisto, kar nas je včasih pritegnilo, kar nam je nekoč veliko pomenilo.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

septembra in oktobra

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE

S prvim modulom prvega letnika Uvod v astrologijo

ONLINE TEČAJ

pričnemo 14. 10. 2022.

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Prosti termini že od 23. 9. dalje,  lahko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂