Tedenski zvezdni utrinki od 13. 8. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Luna pada, Mars je na zadnjih stopinjah, kar sporoča, da energijo vložimo v to, kar že obstaja, kar smo že sprožili, da se da v tem tednu marsikaj dokončati, urediti, poriniti naprej.

V zadovoljstvo mi je povedati, da je pred nami zelo prijeten teden. Prejšnji teden je počistil, kar je imel za počistiti, sedaj se nam odpira življenje v bolj veselih in pisanih barvah in nas kliče, da ga zajemamo z veliko žlico.

Čez vikend bo nujno, da se nase vzamemo neko odgovornost ali fizično breme. Če to naredimo brez upora, bomo imeli občutek zadovoljstva in zmage. Marsov trigon na Pluton nas kliče k fizičnemu delu ali športnim podvigom. Glede na to, da gre za zemeljski trigon, bodo najboljši športi maraton, hoja v hribe, gore. Sposobnost iti prek svojih fizičnih moči, dati vse od sebe, se za nekaj boriti nam bo prinesla pomembno zadoščenje. Luna v ribah bo vseeno omilila borbenega duha in pomagala tistim, ki so usmerjeni v duhovnost, da bodo izjemno intenzivno strastno energijo omenjenega trigona uporabili za tantrično prakso.

V ponedeljek in torek  (15. in 16. 8.) bo čudoviti čas za zbiranje idej. Merkur v harmoniji z Luninima vozloma in Uranom bo prinašal poleg okretnosti, bistrino, dober spomin, tudi sposobnost povezovanja, izmenjevanja idej.

Sredi tedna bomo najbolj čutili trigon Venere in Jupitra, dveh dobrotnikov, tako se bo življenje zdelo sladko, prijetno, k nam bo prihajalo veliko prijetnih in prikupnih ljudi, možnosti novih ljubezni, priložnosti za zaslužek. Predvsem nas bo klicalo, da užijmo življenje in si dovolimo imeti se pravljično.

Ker ste v petek po deklinaciji srečata še Venera in Mars, bo vzdušje radosti in ljubezni s ščepcem strasti trajalo še dlje.

V petek lahko zadnji krajec na družbeni ravni prinese informacije o naši vojski ali direkten napad na vlado. Več primitivnosti v javnosti. Svetovno bo prinašal težke informacije, vezane na ukrajinsko vojno.

Če povzamem, pričakali smo izjemno lep in prikupen teden. Čez vikend se porinimo v fizično aktivnost, saj nam bo dobro dela. Več bo strasti. Začetek tedna se odprimo pogovorom in izmenjevanju idej, iz pogovorov se bo na dolgi rok razvilo veliko projektov,  marsikaj se bo uresničilo. Ideje, nabrane v začetku tega tedna, bodo imele čisto konkretne posledice, lahko poslovno ali finančno. Sredi in proti koncu tedna pa nas bo v rokah imelo veselje do življenja, užitek, radost, obetajo se nam zanimive priložnosti tako na področju ljubezni kot v zadevah financ. Ni drugega, kot da vas spodbudim, da zajemate življenje z veliko žlico in si dovolite radost poletja doživeti na višji frekvenci.

 

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE  bo mogoč vse do 1. 10. 2022. S prvim tečajem prvega letnika Uvod v astrologijo pričnemo 14. 10. 2022.

Izbirni tečaji tretjega letnika pa se začno že zelo kmalu:

3. 9. pričetek tečaja Astrologija – starodavna veda opazovanja neba (zgodovina, astronomija za astrologe…)

4. 9. pričetek tečaja Mundana astrologija

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Prosti termini že od 23. 8. dalje. Tako po Zoomu kot v živo na Rakeku.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂