Tedenski zvezdni utrinki od 16. 9. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Merkur je naprej, toda še počasen, tako bomo tudi mi počasi vedno bolj osvobojeni preteklosti in korak za korakom, pikico za pikico stopicali dalje, v novo. Tudi Lunca bo počasi pridobivala na svojem siju in z njo mi, korak za korakom čutili več energije, več volje. Merkur ostaja v senci, pa tudi Venera je še ni zapustila, tako je potrebno vse učenje teh retrogradnih časov še integrirati in če med njuno potjo nazaj nismo bili zavestni, nas lahko čaka tudi še kak stresljaj.
Toda ja trend se spremeni, in postopoma capljamo naprej, v novo. Vikend z Luno v tehtnici in Sončevim trigonom na Urana obljublja spodbudo in podporo skozi odnose, pa tudi neke vrste osvoboditev. Občutek, da smo svoje bitje, originalno in na ta način bomo tudi največ dosegli. V soboto 16. 9. bomo močneje čutili občutek osvoboditve, v nedeljo 17. 9. pa zaradi kvadrata Venere in Jupitra nas v odnosih lahko močneje guncajo pričakovanja, in se bo potrebno soočiti z dejstvom, da smo od nekoga pričakovali preveč. Marsikje pa bo tudi potreba po svobodi tresla odnose. Drugje se bo potrebno soočati z realnostjo prevelikih želja, pa če gre za materialne ali srčne želje. Ker gre za tretji kvadrat in se s to energijo srečujemo že od junija letos in ne gre za nek miniaturni vpliv, ampak veliko posledico odločitev. A pozitivno ali negativno je najbolj odvisno od tega, kako sta ta dva planeta povezana v vaši karti, v vsakem primeru, nas bodo posledice budile.
V ponedeljek 18. 9. in torek 19. 9. bomo močneje čutili Sončevo opozicijo na Neptun, ki po eni strani odpira našo ustvarjalnost in duhovni potencial, vendar nam lahko da uvid tudi v neko pomembno osebo v naših življenjih, in prinaša razočaranje zaradi prevelikih pričakovanj, laži, zavajanja. Toda ker gre Sonce iz opozicije z Neptunom v trigon s Plutonom, lahko iz tega soočenja zrastemo, se postavimo še bolj močni, trdni. In vse do četrtka 21. 9. , potem na podlagi te nove moči, delamo, gradimo, uresničujemo svoje cilje.
Zadnji dnevi delavnega tedna pa so lahko za nekatere tudi nekoliko bolj naporni, saj se Mars s poldrugim kvadratom veže na Saturna, nekaj zadržane jeze, zamerljivih čustev se lahko pojavi, pa tudi nekaj več fizičnih bremen, ali samo utrujenost. Kar pogumno skozi, saj bo že s soboto 23. 9. lažje.
Torej teden pred nami se »mic po mic« premikamo naprej. Vsak dan bo malo več energije in bomo lažje razumeli učenje, skozi katerega smo šli. Zjasnilo se nam bo, zakaj je bilo potrebno, kaj smo se učili. Sobota v energiji odprtosti in svobode, nedelja v energiji prevelikih pričakovanj, začetek delavnega tedna z nekaj iluzij, pa sreda in konec delavnega tedna odločen pristop in vztrajno doseganje svojega. Zadnje dni delavnega tedna pa se je vseeno potrebno paziti jeze in zamer, ter znajo biti izzivi življenja nekoliko bolj zahtevni.

Dogajanje na Astrološkem inštitutu:
23. in 24. 9. bo vikend delavnica od 9h – 13h. Prvi dan se bomo pogovarjali o Kironu, in iskali naše rane, ter tudi načine zdravljenja, ter dalje tudi naš potencial zdravitelja. V nedeljo bomo govorili o Črni Luni o izjemnem kreativnem potencialu v nas, ki če z njim ne znamo prav delati, nas lahko zapelje, odnese, vodi na napačne poti. Delavnica bo potekala na Vrhniki, lahko pa ste prisotni tudi po Zoomu. Delavnico bom vodila Mihaela Malečkar.

z 2. 10. začnemo Uvod v astrologijo, naš prvi modul, gre za online tečaj. Še je nekaj prostih mest. Na tem tečaju vas naučimo astrološko abecedo, pa tudi že povezovanje in branje astrološke karte. tečaj bo vodila Urška Osolnik.

8. 10. ob 9h imamo izpite na Vrhniki

11. 10. pričnemo s tretjim modulom drugega letnika imenovanim Horarna astrologija. Učila vas bom odgovoriti na vprašanja, ki si jih zastavljate, ali vam jih zastavljajo stranke, brez poznavanja njihovih rojstnih podatkov. Tečaj bo potekal on line.

Svetovanje pri Mihaeli Malečkar
Profesionalno svetujem od leta 2003. Realno pa veliko dlje. Moje svetovanje vsekakor ni napovedovanje, je pa priprava na to kar pride in ozaveščanje. Zaradi dolgoletnega dela na sebi, je moje svetovanje poglobljeno z duhovnim razumevanjem vzrokov, in ob upoštevanju mojih nasvetov lahko človek zdravi vzroke svojih težav.

100 evrov je ura svetovanja, od tega 15 minut vpogleda v rojstno karto, 30 pregleda za dve leti naprej, in zadnjih 15 minut je vezanih na vaša konkretna vprašanja, ali na analizo odnosa.

50 evrov je pol ure svetovanje:
– izbira pravega trenutka ali,
– analiza odnosa,
– pregled za leto v naprej po mesecih,
– ali analiza dveh področij življenja tako rojstnih potencialov, kot pogled za dve leti naprej

vedno več pa je tudi parov, ki pridejo k meni za tri urno svetovanje, v vrednosti 270 evrov:
– prva ura je popolna analiza enega partnerja s pogledom za dve leti naprej
– druga ura je popolna analiza drugega partnerja s pogledom za dve leti naprej
– zadnja ura je analiza odnosa, plus pogled za dve leti naprej v partnerstvo

V SEPTEMBRU IN OKTOBRU IMAM PONEDELJKE REZERVIRANE, ZA VSE, KI STE LETOS UTRPELI ŠKODO. V KOLIKOR KDO OD VAS POTREBUJE USMERITEV, SEM TU ZA VAS, SEVEDA BREZPLAČNO.