Tedenski zvezdni utrinki od 17. 9. dalje

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Merkurjeva retrogradnost še kar nosi zaplete, in obljublja čas, ko bo moč za nazaj marsikaj predelati. Stop znake, ki nas ustavljajo na poti, ne spreglejmo, če bomo rinili v rdečo, bodo težave le še poglabljali. Po napornem tednu, ki je dal na preizkušnjo naše odnose, se bomo imeli veliko priložnosti ponovno povezati in skozi vznemirljive trenutke v dvoje, pozabiti napetosti preteklosti. Luna gre proti mlaju, tako bo vsak dan malo manj energije, bo pa vedno več priložnosti za introspekcijo. Preko vikenda je res veliko aspektov, kar pomeni da se bo marsikaj dogajalo. Pa si poglejmo.

V soboto (17. 9. ) bomo imeli priložnost predelati nesoglasja v zasebnih odnosih. Sprva se napetosti lahko poglobijo, toda kasneje Venerina harmonija z Luninima vozlom prinaša možnost sprave. Sprejeti drugega takega kot je, razumeti osnovno razliko med spoloma in imeti rad tudi, ko ne razumeš vzgibov svojega ljubega, to bodo zdravila napetostim prejšnjih dni. V soboto znamo biti še malo zmedeni, v nedeljo pa se umirimo in se povežemo z najbližjimi. Marsov sekstil na Kirona odpira, v nedeljo, rane poguma, drznosti, moči iti v novo in neznano. Ko so enkrat odpre imajo veliko možnosti, da se pozdravijo in mi bolj suvereno vstopamo v življenje. V nedeljo (18. 9.) nas bo Merkurjeva opozicija z Jupitrom naredila zelo klepetave in polne idej, vendar tudi raztresene in marsikatere od naših idej, ali zamisli, bodo spodbudnejše v teoriji, kot v praksi. Sončeva aplikacija v trigon s Plutonom pa bo dodala moč in odločnost, katere vpliv bomo čutili še tudi v ponedeljek.

Vse do torka (20. 9) bomo družabni, v ljubezni bo več vznemirjenja, v finančnih pogledih kaka nepričakovana priložnost več, saj se Venera veže v trigon z Uranom.

V četrtek (22. 9. ) spodbudne paralele prinašajo več veselja in optimizma, pa tudi zanimive priložnosti.

V petek (23. 9) vstopimo v jesen in to s konjunkcijo Merkurja in Sonca in dobimo zelo dober vpogled v situacijo v kateri smo in s tem tudi več moči in vzvodov za delovanje. Tik preden bo Merkur ponovno v devici, bo imeli moč z jasnostjo razumeti probleme v odnosih. Čeprav jasnost že ni rešitev, je pa vsekakor dober korak proti njej.

Torej, če povzamem, ljubezensko življenje se bo po šoku preteklega tedna spet umirilo in se bomo zopet znali povezovati z več harmonije in prijaznosti. Sobota nosi ustvarjalnost, pa tudi nekaj zmede, v nedeljo pa bomo bolj komunikativni, imeli več življenjske energije. Teden pred nami, pa bo še vedno tudi v znamenju retrogradnega Merkurja, torej nepričakovanih zasukov, šumov v komunikaciji, težav s tehnologijo, avtomobili in sorodno. Hkrati Lunino bližanje mlaju kliče k zaključevanju v preteklosti začetih projektov in pripravo za nove začetke. Vstop v jesen bo kljub vsemu prijeten, saj nam bo dana ob njem tudi jasnost, sposobnost videti celo sliko.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

septembra in oktobra

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE

S prvim modulom prvega letnika Uvod v astrologijo

ONLINE TEČAJ

pričnemo 14. 10. 2022.

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Prosti termini že od 26. 9. dalje,  lahko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂