Tedenski zvezdni utrinki od 19. 11. 2022 dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Prehodi planetov v strelca nas vlečejo ven iz naših globin in vzdigujejo v akcijo, delovanje, potovanje, vznemirljiva dogajanja. Toda šele z mlajem v sredo 23. 11. začenjamo nov cikel, ki deluje veliko bolj optimističen in nas bo pognal naprej v novo, radost. Vse do takrat lahko še ostaja nekaj postane energije, ki nas vleče nazaj. Od srede delaje, pa se bo nova spodbudna energija imela več možnosti tudi za to, da nekaj na novo začnemo.

Vikend zna biti še naporen, saj se bo retrogradni Mars srečal v kvadrat z Neptunom, vendar se zdi, da smo ta kvadrat močneje čutili že dan dva pred vikendom. Lunino potovanje po tehtnici bo kljub manku energije, lenobnosti omenjenega kvadrata in kakih manj prijetnih novic iz vojnih področij, prineslo veliko potrebo po harmoniji, razumevanju, sodelovanju. Približujoča se konjunkcija njene dispozitorice Venere z Merkurjem pa družabnost, igrivost, prijetno komunikacijo, pa tudi ustvarjalnost. Sploh besedno ustvarjalnost. Teden bo obarval tudi Jupiter s svojo nepremičnostjo. V duhovnem pogledu ali v pogledu iskanja navdiha je tak nepremičen Jupiter v ribah izjemno darilo. Omogoča izkustva miru, presežnosti, budi navdih in ko se bo v četrtek končno obrnil naprej bo prinašal vsak dan več tudi upanja in čisto konkretnih življenjskih priložnosti.

Do srede 23. 11. bo nekoliko manj energije, ker smo pred mlajem, vendar bomo v tej tišini pred mlajem delovali prijazno, umirjeno, taktno. Pred 23. 11. je prav, da zbiramo ideje za nove projekte, toda počakajmo, sredo, še bolje kak dan kasneje, da vse te ideje pričnemo tudi konkretno materializirati.

Z rastjo, dokaj spodbudnega mlaja, prihajajo nove energije, bolj prijetni dnevi in marsikdo bo že v energijah veselega decembra. V vsakem primeru pa bo vsaj za nekaj časa manj malodušja in črnogledosti, več optimizma, humorja, zna pa biti, da bomo vsaj malo pozabili tudi na finančno krizo in se bolj optimistično podajali v prihodnost. Seveda previdnost, ne pozabite, da si veselje in lepe trenutke lahko prikličemo tudi z manj zapravljanja.

Ni kaj, zelo naporen mesec je za nami. Tako naporen, da ga bomo z veseljem spustili iz svojih ramen, kajne. Jupiter na koncu rib, ki je vladar kar treh planetov, bo omogočal, da bomo lažje spustili, kar je za spustili in se bolj predali življenju, kar koli nam že prinaša.  Ko bo od četrtka 24. 11. naprej postopoma dobival tudi na hitrosti, se bodo naša življenja tudi čisto konkretno začela premikati naprej. Sej vem, nismo še zunaj ne retrogradnosti Marsa, ne njegove OOB, tako da težkih novic in občutka ujetosti v preteklo, še ni konec. Kljub vsemu pa nam bo dana, kak teden, dva, možnost za bolj vesele zgodbe.

Torej, če povzamem, do srede 23. 11. več počijmo, več pijmo, in načrtujmo, pripravljajmo se na vesel nov začetek, ki ga rojeva dokaj prikupen mlaj. Kasneje pa počasi v akcijo. Pa sej veste, humor, optimizem, predanost življenju nam bodo pomagali, da bomo lažje kreirali nove zgodbe.

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Svetovanje je možno preko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

Upokojenci in  študentje imajo 20% popusta. 

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…