Tedenski zvezdni utrinki od 2. 7. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Merkur in Mars bosta potovala po zadnjih stopinjah in se približevala v sekstil, tako bomo imeli veliko idej, bodo naši možgani hitro dojemali, bili bomo bolj iznajdljivi, pa tudi ročno spretni. V torek 5. 7. oba preideta v novo znamenje, iz katerih bosta končno tudi tvorila sekstil. Postopoma se bo energija spreminjala. Z Merkurjem v raku bomo bolj kot razumeti druge, hoteli druge začutiti, bolj kot komunicirati in se družiti s prijatelji, bomo rabili okrog sebe ljudi, ki so nam zelo domači. Odprle se bodo naše sposobnosti slišati drugo osebo. Pa še teme pogovora se bodo spremenila, več se bomo pogovarjali o čustvih, manj bo čenč. Marsov prehod v bika pa ni najbolj spodbuden. Energija, volja do dela, potreba po športu, ki se nas je držala zadnje tedne nas bo spustila in vedno bolj bomo pripravljeni na počitek, hitreje bomo lenobni. Ker pa se v tem znamenju sreča tako s Severnim Luninim vozlom, kot kasneje aktivira mrke, vsaj proti koncu meseca in v avgustu ta Mars v biku nosi več nemira, nepričakovanih dogodkov, pretresov, potresov, krati pa še vedno trese tudi dogajanja na vojnih področjih. V tem tednu vseh teh pritiskov skoraj ne bomo čutili,  le raven fizične energije bo od srede dalje nekoliko upadla.

Venerin sekstil s Kironom v sredo 6. 7. obljublja, da bomo na področju ljubezni, lastne vrednosti, odnosov predelovali rane, hkrati je pa čutnost lahko na neki ravni tudi zdravilo.

Proti petku se bodo obujale naše rane samozavesti in pa rane vezane na odnose z avtoritetami, saj se v petek dovrši kvadrat med Soncem in Kironom.

Torej, če povzamem, po intenzivnem, do dramatičnem vikendu, sledi nekaj praktičnih in učinkovitih dni. Razum nam bo dobro delal, hitra bo logika, in še hitrejše besede, pa tudi v praktičnem smislu bomo znali z rokami marsikaj koristnega narediti. Od srede naprej, pa se bo energija postopoma umirjala, ne bomo več toliko zagnani za delo in šport, bomo pa svoje energijo vlagali v pridobivanje financ. Zadnje dni tedna se bo sprva potrebno soočati z ljubezenskimi ranami in jih zdraviti, kasneje pa se obujajo rane povezane z našo temeljno pravico, da smo, kar smo, na svoj unikaten način.

 

Dogajanje na Astrološkem inštitutu:

Čeprav ni več tečajev, imamo preko poletja FB delavnice. Jutri 4. 7. se prične delavnica Razlage rojstne karte in bo trajala tri mesece. Je na neki ravni tudi priprava na izpit, ki bo v oktobru. Zunanji astrologi, pa lahko z njo utrdijo konkretno znanje razumevanja, interpretiranja natalne karte na čisto konkretni ravni. Cena celotne delavnice je 150 evrov, enega meseca pa 50. Vsak mesec imamo štiri naloge, ki vam jih prvo dam kot izziv, čez nekaj dni vam dam rešitve, potem pa se pogovarjamo o tem, kako ste isto zadevo videli vi, če ste videli kaj, kar sama nisem in a je to še v okvirih astrološke logike ali ne.

Druga FB delavnica tehnik predvidevanja se bo začela s 15. julijem. Potekala bo dva meseca. Namenjena je tistim, ki ste že obiskovali tečaj tehnik predvidevanja, vsem ki želite utrditi v praksi že pridobljeno znanje predvidevanja. Cena celotne delavnice je 100 evrov, enega meseca 50. Vsak mesec imamo štiri primere, ki vam jih prvo dam kot izziv, čez nekaj dni vam dam rešitve, potem pa se pogovarjamo o tem, kako ste isto zadevo videli vi, če ste videli kaj, kar sama nisem in a je to še v okvirih astrološke logike ali ne.

V septembru imamo predviden tečaj Mundana astrologija …. izbirni modul tretjega letnika, predavanje Astronomija za astrologe.

V oktobru pa ZAČENJAMO Z NOVA, in vabim vse, ki bi radi vstopili v proces izobraževanja, da se nam pridružite.

Mihaela Malečkar kot svetovalka sem v juliju in avgustu dosegljiva le preko Zooma ali telefona.