Tedenski zvezdni utrinki od 24. 12. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Pa smo dočakali kar nekaj sprememb, ki bodo postopoma prinašale več energije in poleta za življenje. Dnevi bodo počasi vsak dan malo daljši in noč bo postopoma izgubljala svojo vladavino. Jupiter v ovnu prinaša več energije za delo, šport, vstopanje v novo. Je pa tako, da je njegov vladar še vedno retrograden, tako da bo pri vstopanju v novo vse do konca januarja 2023 še nekaj ovir in bo občasno potreben kak korak nazaj. Petkov 23. 12. mlaj obljublja, da se bo vsak dan pikico več energije in da je postanost, ki smo jo čutili pretekle dni za nami.

Merkur se v tem tednu ustavlja, da bi se v četrtek 29. 12. obrnil nazaj. Od torka 27. 12. pa vse do sobote 31. 12. se bo zdelo, da vse nekako stoji, da se stvari ne premikajo normalno naprej. Nikar ne potiskajte na silo, da se nekaj zgodi, kajti kar koli boste že potisnili, se bo obrnilo proti vam. Idealno je, da smo v prazničnem času in če se da bi bil koristno, kar malo spustiti obveznosti in si dovoliti tako počitek, kot tudi prikupno druženje, zanimive pogovore. Ker je veliko planetov v kozorogu, bomo težje spuščali odgovornosti in znamo biti tudi v prazničnem vzdušju resni. Toda, še enkrat, nič kar bo narejeno na silo, se ne bo dobro končalo. Bo treba delati še enkrat in bo s tem še toliko več zapletov.

V tem tednu imata aspekte samo Merkur in Venera, kar še bolj izpostavlja dejstvo, da teden ni namenjen nekemu resnemu delu, ampak bolj druženju, povezovanju, pogovorom, pa tudi ustvarjanju. Venera in Merkur se bosta držala dokaj skupaj in na dan Merkurjevega obrata, torej v četrtek, se bosta srečala v konjunkciji. Zdi se, da bomo energijo te konjunkcije lahko zaznavali skoraj ves teden in nam bo nosila prijaznost, prikupnost, naklonjenost in preprostost. Znali bomo prisluhniti drugemu, znali z neznancem vzpostaviti simpatičen stik. Umetniki, ki potrebujete glas, besede ali roke, za svoje kreiranje, boste čutili močan porast ustvarjalne energije. Da bo ustvarjalna energija še bolj poudarjena, pa se vidi iz tega, da sta Merkur in Venera preden se čisto zares srečata harmonično povezana z Neptunom. Merkur že v noči na nedeljo (25. 12), in nam bo prinašal globoke uvide, okrepil intuicijo in hkrati omogočal, da bodo božični prazniki nekoliko bolj nežni, umirjeni, dušni, taki kot bi po tradiciji naj tudi bili. Venera se veže na Neptuna šele v sredo  28. 12. in obljublja nežnosti v odnosih, romantiko, navdih. Ker bo takrat tudi Luna v ribah bosta torek in sreda dejansko zelo mirna dneva, ko se bomo znali prepuščati življenju in pluti z njim.

V petek 30. 12.  se dogodi prvi krajec, ki prinaša več življenjske energije, več potrebe po akciji. Čeprav bo vreme hladnejše, pa se zdi, da bo veter odpihnil oblake in se bomo vsaj kak dan tam okrog petka lahko nastavljali tudi sončnim žarkom.

Torej, če povzamem, božični večer je nakazan z mirno energijo kozoroga, z več tišine in globine, zdi se da prinaša tudi veliko uvidov. Že božič bo bolj živahen in predvsem bo več potrebe si kaj povedati. Ponedeljek lahko prinese kak nemir več, toda v torek in sredo se bomo odklopili in pustili življenju da nas vodi, več bo potrebe po romantiki, več pa tudi nežnosti. Kljub vsemu preko celega tedna moramo paziti, da nič ne izsiljujemo, da se ne znajdemo v kaki koloni in si dovolimo, da življenje za kak dan obnemi, se ustavi. Že v petek bo zopet več energije, več poriva za življenje.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU

Spomladi ( najverjetneje marca) zopet sprejemamo začetnike v svoje klopi. Imeli bomo dve začetni skupini. Ena bo samo on line, druga v živo. Kontaktirajte nas, če se želite naučiti astrologije. Znanje astrologije koristi tako za izboljšanje kvalitete lastnega življenja in odnosov, lahko pa je poklicna pot. 

DOBRODOŠLI!

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Svetovanje je možno preko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

Upokojenci in  študentje imajo 20% popusta. 

Konec leta se tudi vedno več podjetnikov odloča za donacije in podporo našega inštituta. Seveda vsak donator dobi tudi darilce, letni pregled in usmeritev na vaši poslovni poti.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…