Tedenski zvezdni utrinki od 24.7.dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Sobotna polna luna obljublja pozitivno novico, ki nam bo dala navdih. In čeprav bodo nekateri to pozitivno novico zavijali v črno, če le ohranimo zvestobo sebi, se navdih ne bo tako hitro polegel. Luna v karti ščipa je v sedmi in v vodnarju, tako da nakazuje veliko potrebo po povezovanju in druženju, ker je na zvezdi Altair, lahko govori tudi o neki skupni borbi, bitki, če ne celo prelivanju krvi, ker je v sedmi hiši, je veliko bolj vezano na tujino, kar nas osebno.

Vikend v energijah Lune v znamenju vodnarja nosi v soboto 24.7. bolj pozitivno energijo občutka zmage neke skupine in potrebe po razumevanju in povezovanju. V nedeljo 25.7., pa bo vedno več tudi hektične energije, s tem bomo hitreje tudi  nemirni in nejevolni. Proti večeru bo vedno več negativnih informacij, pritiskov, manipulacij. Ne pustimo se zmanipulirati, ne pustimo se črnogledosti. Nas bo pa opozicija Merkurja in Plutona potegnila v potrebo raziskovati ozadja.

Luna v ribah nas bo umirila v ponedeljek 26.7.  in torek. 27.7. V sredo 28.7. se bosta dogodili, kar dve spremembi znamenja. Merkur bo iz raka prešel v leva in mi bomo veliko lažje izražali sami sebe, ne bomo se toliko ukvarjali s preteklostjo, kot v preteklih tednih, ampak bo naš pogled usmerjen v prihodnost, veliko bolj jasni in odločni bomo tlakovali svoje življenje. Isti dan pa zapusti Jupiter svoje znamenje in se vrača nazaj v znamenje vodnarja. Mir in zaupanje, ki nam ga je prinesel zadnjih nekaj mesecev, ko je potoval po znamenju rib, se bo umaknil. Ponovno bo več različnih pogledov na situacijo, ponovno več upora in drugačnega razmišljanja in predvsem bo manj zaupanja. Kljub vsemu pa potovanje Jupitra po vodnarju, ki bo trajalo vse do konca letošnjega leta, prinaša na intelektualnem in tehnološkem področju več razvoja.

Četrtek 28.7. je videti nekoliko bolj naporen dan, zna se pa čutiti to že kak dan prej. Nemir, jeza in nepoštenost, premočna obramba, preintenzivne reakcije, nezmernost pri delu, ekstremi v športu in podobno bomo čutili zaradi opozicije Marsa in Jupitra. Venerin kvadrat na Lunina vozla pa nam bo nosil razočaranja v odnosih. V četrtek zvečer prestopi Mars v devico, tako bo manj tekmovalnosti in potrebe zmagovati, ter bo šlo več naše energije v natančnost pri delu.  V petek bo neuravnotežena energija pri delu, športu še nekoliko močnejša in s premočnim egom lahko marsikaj dosežemo.

Torej, v soboto pridejo pozitivne novice, ki nosijo navdih, a že v nedeljo jih nekdo hoče očrniti, nas zmanipulirati. Po mirnem začetku tedna, bo od srede do petka vedno več tudi nemirna, bojev, bitke za premoči. Usmerimo premočno ambicioznost v šport in razumimo, da je vsaka izsiljena zmaga, vendarle tudi neke vrste rušenje harmonije in lepih odnosov.

Dogajanje na Astrološkem inštitutu:

trenutno poteka le FB delavnica Tehnik astrološkega predvidevanja. Možen pa je že vpis v našo šolo.

Svetovanje pri Mihaeli Malečkar: naslednji teden še svetujem, potem pa šele septembra. Še dva prosta termina sta v tem tednu. Eden v sredo 28. 7. ob 12h in drugi v četrtek 29. 7. ob 15h.

Hvaležna Sergeji P. Traven za čudovito mandalo.