Tedenski zvezdni utrinki od 24. 9. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Vikend z Luno tik pred mlajem, Venero v opoziciji z Neptunom, ter Luno v devici, ki ji vladar retrogradni Merkur ne bo ravno najbolj energičen. Energije bo manj, pripravljali se bomo na novi začetek. Veliko bomo premišljevali o preteklosti, analizirali in predelovali vse tisto, kar se je zgodilo. S tem bomo manj funkcionalni tu in zdaj. Več bo hrepenenj, več bo v odnosih tudi iluzij, in predvsem bolj bomo pasivni. In glede na to, da bomo pred mlajem, je tudi prav da se preko vikenda spočijemo, odklopimo, mogoče malo počistimo dom, odstranimo navlako, da lahko začnemo z nova, z novo energijo.

Mlaj se bo zgodil v nedeljo 25. 9. pozno zvečer, tako da bomo že v ponedeljek čutili postopno rast energije. Mlaj v tehtnici nas bo v naslednjem Luninem mesecu usmeril na odnose. Njegova opozicija z Jupitrom lahko zopet vsaj za nekaj časa prinese bolj blage temperature, predvsem pa prinaša več optimizma, pa tudi več pričakovanj in želja in napetosti, ker ne bomo zmogli vsega, kar smo si želimo uresničiti. Konjunkcija Venere in Merkurja, ter njun trigon na Plutona, ujeta v karto mlaja, samo še dodatno sporoča, da bodo v tem času pomembni odnosi. Lahko se oživi daljše odnose, ali se k nam vrnejo ljubljeni ljudje iz preteklosti. V finančnem pogledu bo moč uresničiti določene cilje iz preteklosti, le dobro se je treba dogovoriti in uskladiti. Na osebni ravni mlaj ni videti naporen.

Na začetku tedna bomo spodbujeni, da premislimo in uredimo finance, in vpliv teh premislekov in dogovorov, ki morajo biti za nazaj, da bi bili uspešni, bo trajal večji del Luninega meseca. Vidi se da bomo optimistični, spodbudno naravnani in tudi prijazni. To so tudi dnevi, da se z nekom globoko in temeljito prepletemo, povežemo, zavežemo en drugemu. Okrepljena bo kreativnost. V začetku tedna bomo intelektualno zelo natančni in znali videti čisto vsako malenkost, bili skoncentrirani in prodorni in tudi če bi nas kdo hotel zmanipulirati, zavajati, mu ne bo uspelo, daj bomo videli ozadje dogajanje. V tem času lahko odkrijemo pomembne skrivnosti.

Prva polovica tedna bo močno obarvana tudi s trigonom Marsa in Saturna (ki se bo kasneje dogodil še dvakrat), zdi se, da na vojnih območjih pride do nekega urejana, ali vsaj ideje za dogovore, strukturo. Kasneje se bo te dogovore pojedlo in bo še drama. Na osebni ravni, pa bo ta trigon, ki bo eksakten v sredo 28. 9. prinašal vztrajnost, delavnost, govori tudi da je idealni čas za obisk fitnesa, in da nam bosta fizično delo, ali šport prinašala dobro počutje, budi vztrajnost.

V četrtek 29. 9. Venera vstopi v svoje znamenje in prinaša zopet nekoliko večjo potrebo po harmoniji, ljubezni, lepoti. V odnosih bomo naredili marsikaj, samo da ne bi bilo napetosti in da bi se vsi razumeli. Vendar ta prehod, nas bo spodbudil, da damo nekaj več tudi nase, da kupimo kaj lepega, gremo k frizerju, kozmetičarki, naredimo nekaj tudi za svoj videz.

Torej, če povzamem. Za vikend si spočijmo, če pa ne moremo, odklopimo, pojdimo v naravo, ali pa se lotimo pucati dom. Od ponedeljka bo postopoma vedno več energije, pa tudi veselja in se nam lahko vrnejo ljudje iz preteklosti, oživijo strasti, bo pa tudi več priložnosti za pametne finančne odločitve. V prvi polovici tedna bomo delavni, vztrajni. Od četrtka naprej, pa nam bo zopet bolj pomembna zunanjost, in bomo izražali ljubezen z objemi, poljubi, darilci.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

septembra in oktobra

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE

S prvim modulom prvega letnika Uvod v astrologijo

ONLINE TEČAJ

pričnemo 14. 10. 2022.

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Prosti termini že od 6. 10. dalje,  lahko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂