Tedenski zvezdni utrinki od 26.6. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Luna pada proti krajcu, tako zaključujemo v preteklosti začete projekte. Vse do četrtka bodo energije kar spodbudne in umirjene, od četrtka naprej pa prihaja na plan nemir in agresija, ter nas zadnji krajec kliče, da se lotimo zdravljenja svojih najglobljih ran.

V soboto 26. 6. nam lahko nekoliko ponagaja senčna stran kozoroga in znamo biti skoraj obsesivno ujeti v čutno. Venerina pozicija na zadnji stopinji raka nam kaže  zasanjanost, čarnost, pa tudi nerealne predstave o ljubezni, ali prav taka hrepenenja.  V  nedeljo 27.6. bo vstopila v znamenje leva, tako bo po novem iskala veselje v bleščečih stvareh, umetnosti, dramatičnih čustvih, prestižnem nakitu in seveda v norih zabavah. Želela si bo mladosti, smeha in tudi v ljubezni samo tisto kar je ekstra in super, pa seveda kar je dramatično, ekstremno, nič navadnega, preprostega ji ne bo pogodu. Močneje je naša osebna karta vezana nanjo, astrološko rečeno več pomembnih točk imamo v biku in tehtnici, bolj bomo čutili to potrebo po velikem, izjemnem. Na svoji poti preko leva bo kasneje treščila na ovire trme in nekompromisnosti in bo nekaj dni, ko bodo dokaj trdni odnosi pokali samo zaradi ega in vele pomembnosti. Kasneje pa nas še bolj strastno preplete v svojem hrepenenju po velikih ljubeznih. Toda vse to prihaja šele v naslednjih tednih, v tem bomo čutili od Venere v levu le njene lepe, vesele, uživaške, še vedno dokaj prikupno drama queen kvalitete

Ponedeljek 28. 6. je nakazan v bolj dinamični energiji tovarištva in sodelovanja. Mars se harmonično veže na Lunina vozla in spodbuja športno aktivnost, podjetno povezovanje in predvsem se bo v zraku čutilo več drznosti in energičnosti.

V torek 29.6. in sredo 30.6.nas bo ribja Luna po eni strani pomirila, po drugi naredila bolj pasivne in v iskanju užitka, čisto mimogrede si bomo privoščili več, kot bi bilo pametno, več zapravili, več užili. Zmernosti pa nam bo manjkalo. Ker se Mars že zelo približuje v opozicijo s Saturnom lahko delujemo utrujeni, zadržujemo jezo, potiskamo navzdol svojo zamero, ki pa se nekje v ozadju nabira in bo skočila na plan, ob prehodu Lune v znamenje ovna, v četrtek 1.7. Luna v ovnu, zadnji krajec in Marsova opozicija na Saturna, vse kaže, da ne bomo mogli več tlačiti nezadovoljstva in da bo to skočilo ven v razsežnostih, ki jih nismo pričakovali. Ob pogledu na karto zadnjega krajca je jasno, da bomo predelovali določene svoje rane, sploh rane sebe, kdo sem, kaj veljam, in pa rane povezane z moškim principom, ali očetom, partnerjem, neko drugo avtoriteto, ali našo lastno sposobnost biti avtoriteta, svetiti, voditi. Kljub bolečini soočanja z lastnimi ranami, pa je karta podprta tako s Saturnom kot Jupitrom, kar pomeni, če bomo pridno delali in zaupali v celoten proces zdravljenja, lahko naredimo res velik razvoj, napredek. Ker se v petek 2.6. Mars harmonično veže s Kironom, je še dodatno spodbujeno delo z našimi ranami in nas potiska, da vidimo kako pomembno je znati izraziti in živeti sebe po svoje, na svoj način.

Hrepenečem in romantičnem vikendu, z divjimi primesmi hektične vznemirljive energije, sledi aktiven ponedeljek, njemu pa dva ležerno dopustniška dni, ko si znamo preveč privoščiti. Četrtek in petek sta pobarvana v energijo zamere, jeze, sovraštva in zdravljenje najbolj temeljnih ran vezanih na lastno samozavest, pravico do izraza samega sebe na svoj prvinski način in pravico, da smo kar smo na svoj originalni način.

Hvaležna Sergeji P. Traven za njene čudovite mandale, tokratna nam bo pomagala, da odluščimo iz sebe vse kar ni naše in zaživimo še bolj polni energije in pretočni v skladu s tokom življenja.

Dogajanje na Astrološkem inštitutu:

s 1.7. začenja FB delavnica tehnik predvidevanja v vrednosti 50 evrov. Delali bomo izključno na praktičnih primerih in utrjevali znanje tehnik astrološkega predvidevanja.

VPISUJEMO V  NOVO ŠOLSKO LETO. Šolanje astrologije bo možno tako v Postojni, Ljubljani kot tudi v Slovenski Bistrici. 7. julija

Svetovanje pri Mihaeli Malečkar

V Ljubljani:

7.7. sta še dva prosta termina, en ob 12h drugi pa ob 16h

Za svetovanje v živo na Rakeku, ali po telefonu in Zoomu je v juliju še vedno prost termin 8. 7. ob 10h in isti dan ob 17h, ter 9.7.  ob 8 zjutraj in ob 15h. . V avgustu odhajam na dopust. In svoje svetovalne motorje zaženem ponovno v septembru.