Tedenski zvezdni utrinki od 27. 8. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Vikend pred nami bo naporen. Čeprav mlaj v soboto (27. 8.) ponovno obljublja energijsko rast, nov začetek in nas potiska v tako in drugačno akcijo, je v sam mlaj vpet tudi Mars s kvadratom, kar nam da vedeti, da bo več nemirna, napetosti, težkih besed, da moramo biti previdni tudi na cesti. Egoizem in tekmovalnost lahko prevzameta nadzor in skupaj z egocentrično Venero v levu ti vplivi spodbujajo razdvajanje, ločevanje, osamo.

Sobotni mlaj prinaša vremensko ohladitev in nas s tem ohlajanjem že budi iz lahkotnosti poletnega vzdušja, prinaša zavest resnih in odgovornih korakov, ki so pred nami.

Luna bo čez vikend v devici, tako bo najbolj koristno, da je delaven, namenjen urejanju, pospravljanju, postavljanju stvari na svoje mesto in tudi shranjevanju vrtnin za poznejše čase.

Ravno vikend prinaša najbolj naporne vplive za odnose, pozneje se energija nekoliko pomiri in se bomo že privadili na novo stvarnost, ki nas bo gnala v take in drugačne odgovornosti.

Merkur je že v senci, tako je potrebna previdnost pri dogovorih, saj se pozneje lahko pokažejo za nestabilne. Nekaj bo tudi napak in zmede že v tem času. Z Marsom bo delal dolgo aplikacijo v trigon, vendar do njega ne bo prišlo, bomo pa kljub temu nekoliko bolj spretni in z več logike proti koncu tedna. Istočasno aplicira sedaj že upočasnjen Merkur k opoziciji z Jupitrom, ki jo bo dosegel šele naslednjo soboto. To bo prineslo že več potrebe govoriti, povedati, sanjati, idealizirati, tako bo še več verjetnosti, da se marsikatera ideja tega tedna ne bo uresničila na način, ki smo si ga zamislili.

V četrtek, 1. 9., se v sekstil povežeta Mars in Jupiter, od tega Jupiter sprejema Mars, Mars pa Jupitra odbija, kar pomeni, da bo prišlo do dogovorov in usklajevanj glede dela, pri čemer bo ena od strank manj zadovoljna kot druga, vendar lahko še vedno so dogovori dolgoročno konstruktivni. Imeli bomo veliko energije in se nam bo dalo podjetno riniti v razvoj in napredek, delavno slediti svoji viziji. Veliko dela prinaša tudi rezultate.

Luna res raste in bomo imeli iz dneva v dan več energije, smisla, vizije. Toda vikend nas bo stresel, z jezo, tekmovalnostjo ali z razhodi. V odnosih se bomo pokazali v najgrših barvah. Sebični in zaverovani vase bomo našli premalo razumevanja do nasprotne strani. Sledil bo občutek osamljenosti ali manjvrednosti, necenjenosti. Pozneje bo več pozornosti na delu in idejah. Prodorno podjetno energijo bo mogoče pretvoriti v konkreten uspeh. Intelektualno pa bomo razsipali z energijo, preveč filozofirali, preveč govorili, premalo se trudili svoje ideje tudi uresničevati.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE  bo mogoč vse do 1. 10. 2022. S prvim tečajem prvega letnika Uvod v astrologijo pričnemo 14. 10. 2022.

Izbirni tečaji tretjega letnika pa se začno že zelo kmalu:

3. 9. pričetek tečaja Astrologija – starodavna veda opazovanja neba (zgodovina, astronomija za astrologe…)

4. 9. pričetek tečaja Mundana astrologija

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Prosti termini že od 31. 8. dalje,  po Zoomu kot v živo na Rakeku.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂