Tedenski zvezdni utrinki od 28. 1. do 3. 2.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Po dolgem času lahko rečem, da je teden pred nami prav prijeten. Luna raste, in z njo tudi volja do življenja in sposobnost kaj konkretnega narediti. Aspektne povezave med planeti so temeljno spodbudne. Kar pomeni da bo več volje, več življenjske energije, nam bo razum boje delal. Venerino potovanje na ribah pa nas bo tudi naredil nekoliko bolj čustvene in nežne v odnosih, da ne bomo več tako obremenjeni, in posledično hladni en do drugega.
Že preko vikenda bomo po eni strani mirni, po drugi strani pa bo kljub Luni v biku vedno več energije in dinamike in bo spodbujena podjetnost. Spodbujeno podjetnost in borbenost pa bomo čutili tudi v ponedeljek. Če se želimo počutiti še pikico bolje v svoji koži, potem bi bilo koristno, da vsaj uro dneva posvetimo športu ali fizični aktivnosti. Preko vikenda pa tudi v ponedeljek pa ne bomo le energijsko nabiti, ampak bomo imeli tudi čudovite zamisli in se nam marsikaj sestavi.
Sredi tedna bomo primorani predelovati določene negotovosti in dvome v svojo vrednost, vendar bomo to počeli mirno, hkrati pa bo veliko tudi podpore ljudi v naši okolici. Ta prijeten čas, ko se vsaj za trenutek povežemo v harmoniji, je vreden veliko, kajne.
Kasneje se bosta Venera in Mars ujela v kvadrat, in čeprav bo eksakten šele v noči na nedeljo 5. 2. bomo čutili proti koncu tedna vedno bolj to disharmonijo med nasprotjema. Ljubezen in strast, ženska in moški, vse to se bo vrtelo na nek neuravnotežen način in po eni strani ustvarjalo veliko ene kreativne energije, pa na žalost tudi veliko nemira v odnosih. Ovirano bo naše veselje, v finančnem pogledu nam lahko nekdo nekaj vzame, v čustvenem pogledu, pa bo veliko nemira med partnerji. Kot vedno lahko rečem, da se ta nemirna energija, ki lahko deluje zelo sovražno, najlažje sprosti med rjuhami, ali pa se jo uporabi, kot gonilo za kreiranje. Pazimo toliko, da s preostrimi besedami ne ranimo tiste, ki nas imajo radi. Ker je Venera na višini, kjer je ženska energija lahko najlepša v svoji nežnosti in predanosti, bi prosila moški svet, da niste čisto površinski in blebetano neresni (Mars v dvojčkih) in na tak način ne le ranite svojo ljubo, ampak hkrati tudi samemu sebi vzamete možnost za nežnost in ljubezen, ki jo je taka Venera sposobna dati.
Torej, povedano na hitro. Lepi dnevi so pred nami. Intelektualno bomo ostrejši, idej bo več. Energijsko tudi nekoliko boljši, kot prejšnje tedne. Znali stvari konkretno narediti. Sredi tedna se bodo celile rane naše samozavesti in bomo prijazni drug do drugega. Kasneje pa je potrebna previdnost v odnosih, da ne krepimo razlik, ampak da se potrudimo kljub razlikam se povezati. Konec tedna pa je koristno napeto energijo izkoristiti tudi za kreiranje. Strast nam lahko da veselje do življenja, če se le potrudimo biti ljubeči in pozorni drug do drugega, ne glede na razlike.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU

Spomladi zopet sprejemamo začetnike v svoje klopi. Imeli bomo dve začetni skupini.
Šola ON LINE se začne v petek 24. 3. ob 18h pod vodstvom Urške Osolnik.
Šola v živo bo potekala v Ljubljani in se prične v soboto 25. 3. ob 10:30 pod vodstvom Sabine Kolar.
Vstopiti v šolo astrologije je lahko tudi nevarno, kajti če vam ni do tega, da bi videli sebe globlje, jasneje, ter razumeli življenje bolj celostno, potem vsekakor odsvetujem tovrstno šolanje.

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Svetovanje je možno preko Zoomu, ali v živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

Upokojenci in študentje imajo 20% popusta.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
natančen pregled za leto dni po mesecih
izbira pravega trenutka za nek začetek
analiza odnosa…