Tedenski zvezdni utrinki od 3. 9. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Luna raste in se iz prvega krajca počasi primika k polnosti, kar pomeni, da smo v najbolj aktivnem delu luninega cikla, in da bomo izzvani z manjšimi ovirami, ki nas bodo, če vztrajamo in se trudimo, samo preusmerile še bližje našemu cilju.

Teden pred nami se ne bo veliko dogodilo na nebu. Imamo manj aspektov in samo en prehod planeta. Tako da ne pričakujemo velikih zunanjih potiskov ali ovir pri delovanju, bomo morali voljo do dela iskati v sebi.

Vikend zna biti prijeten. Luna v strelcu nas bo gnala v akcijo, na pustolovščino, in je prav da slišimo njen klic. Če bomo ostajali doma in v znanem okolju bo več nemirna in nezadovoljstva. Merkurjeva opozicija z Jupitrom, ki se bo dovršila v soboto 3. 9., bo prinesla veliko enih idej, idealov, optimizma, ki ne bo nujno stal na realnih tleh in pa potrebe po filozofiranju, pogovarjanju, razglabljanju. Merkur bo ta vikend tudi zelo blizu trigona z Marsom, ki pa se ne bo dovršil, kar da vedeti, da bomo ta vikend tudi ročno bolj spretni, hitrejši na cesti, hitreje dojemali, in se hitreje odločali. Več bo potrebe po akciji in hitrosti. Preko vikenda so še zadnji dnevi Venere v levu, želje po zapravljanju in lepemu življenju.

Prehod Venere v znamenje device v ponedeljek ( 5. 9.), bo dokončno zaključim obdobje, ko smo si privoščili vsega na veliko in želeli uživati življenje. Venera v devici bo zaprla naše denarnice in nas klicala k varčnosti in premišljenosti v finančnih zadevah. Potrebno se bo ozemljiti in se soočiti s finančno realnostjo v kateri smo. In narediti načrt, kako iti skozi krizo z čim manj zapravljanja. Dokončno se bomo zbudili v novo realnost, da si z isto plačo ne moremo privoščiti enako kot prej. Predvsem znamo biti bolj  premišljeni v odnosih, bolj usmerjeni na to, kaj od odnosa lahko pridobim zase, kot kaj v resnici čutim. Svojo ljubezen bomo kazali skozi uslužnost in ne z darili in nastopom. Nekaj tednov bosta Merkur in Venera v medsebojni recepciji, tako ne bomo čutili v odnosih padec na kvaliteti, ki je značilen za Venero v devici. Ljudje bomo te tedne nekoliko bolj prijazni drug do drugega, znali izbirati prijazne besede in se podpirati. Medsebojna recepcija omenjenih planetov pa bo spodbudila tudi več potrebe po ročnem delu in nas bodo naša spretna ročna kreiranja veselila in pomirjala. Poleg Venere je v devici tudi Sonce, tako da bo toliko več te delavne, natančne, kritične energije v zraku, ki ni namenjena ustvarjanju reda le v zunanjosti, ampak postavljanje na mesto tudi v notranjosti.

Merkur, ki bo dispozitor kar treh planetov (Sonca, Marsa in Venere) bo ta teden postopno upočasnjeval in se ustavil na koncu tedna, tako da kljub vsemu moramo tudi mi malo bolj na počasi opazovati svoj svet in ljudi okrog njega in ne kar vsega zagrabiti, verjeti. Postopno nas bo klical v introspekcijo, in bo vedno manj potrebe povedati, vedno več potrebe uvideti, razumeti.

Torej, pred nami je živahen vikend, pa miren teden, ko bo Luna potovala po zimskih znamenjih. Ker raste se bo marsikaj dalo narediti. Ljudje bomo v odnosih prijazni, znali se lepo pogovarjati, sposobni narediti kako uslugo drug drugemu. Ne bo pa veliko zunanje spodbude za akcijo, se bomo morali, kar sami poganjati. Toda nič na silo, opazujmo, kako se želi življenjski ritem umiriti in nam dati možnost, da se zazremo navznoter.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

septembra in oktobra

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE

S prvim modulom prvega letnika Uvod v astrologijo

ONLINE TEČAJ

pričnemo 14. 10. 2022.

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Prosti termini že od 14, 9. dalje,  tako po Zoomu kot v živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂