Tedenski zvezdni utrinki od 30. 7. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Luna ponovno raste in obljublja Lunin mesec, ki bo spodbuden za odnose, v kateremu bo več upanja in tudi več moči in prodornosti poriniti stvari naprej. So pa dnevi vse do ponedeljka 1.8. , vključno s ponedeljkom dokaj naporni in je še vedno potrebna previdnost, tako na cesti, kot v rokovanju z ostrimi predmeti, pa tudi vreme nam še ni povedalo vsega, še nas lahko preseneti, pretrese, obremeni.

Sobota 30. 7. z Luno proti koncu leva in Sončevo aplikacijo v trigon z Jupitrom, prinaša po napornih dneh malo več optimizma in upanja za prihodnost . V nedeljo  31. 7. bo Luna še v devici, bomo bolj zaskrbljeni, prestrašeni, videli stvari bolj črno belo. Možne so bolečine v odnosih, kot tudi ponovno več družbene napetosti, ali nepričakovanih sprememb vremena. Ker se bo trigon Sonca k Jupitru dogodil šele v noči na ponedeljek, zna biti za nekatere tudi nedelja še prijetna.

V ponedeljek 1. 8.  bo višek napetosti, tako družbene, kot večja verjetnost nezgod, ali vremenskih tegob, nek ekstrem. Vendar, ne glede kako naporno bo, je po drugi strani to tudi že znak, da se bodo stvari začele malo umirjati. Da so prišle do vrhunca in se bodo sedaj ponovno spuščale in odmikale od nas. Eksplozivnemu Marsu v konjunkciji z Uranom pa ves čas pomaga prijazna in sočutna Venera v raku, tako bomo ne glede na napetost ohranjali sočutje, iskali ravnotežje in nekako znali iskati mir v zelo napetih časih. Čeprav bomo njeno pomoč čutili tudi že prej, bo njena moč harmonizacije prišla najbolj do izraza ravno v torek in sredo, torej 2. in 3. avgusta. To sta tudi dneva z Luno v tehtnici, ki ji Venera vlada, tako da bo ta moč pomiriti nasprotja res velika. Pa ne le to, ker imamo sekstil nebesnih ljubimcev bo to tudi čas za ljubezen, strasti, veselje in pa kreiranje. Dovolimo, da nas naboj požene v ustvarjanje, ljubezen, nove začetke in nas spodbuja za okusimo življenje s svojimi čuti.

V petek 4. 8. vstopi v devico Merkur, in prinaša nekaj tednov, ko bomo zelo bistri, racionalni, iznajdljivi, analitični, imeli boljši spomin in oko za malenkosti. Vsekakor predlagam študentom in vsem, ki se lotevajo pomembnih intelektualnih podvigov, da izkoristijo omenjen vpliv. V septembru se bo Merkur obračal retrogradno, in tako je koristneje se učiti že prej, ne puščajte si študija za zadnjo minuto. Če rabite pisati seminarje, diplome in podobno, zopet od 4. 8. imate tri tedne, ko se bodo besede same zlagale v strukturirano celoto.

Torej, na srečo Luna spet raste, ne bomo več utrujeni, obratno bo, vsak dan bomo imeli več energij. Zjasnilo se nam bo kam vlagati svojo življenjsko energijo, skristalizirali novi cilji. Kljub vsemu, pa bo v ozračju preko vikenda še kaka skrb in pa tudi veliko nemira in nepričakovani obrati realnosti. Na srečo bo Venera, planet miru, nosil podporo nemirnim energijam in bomo ravno zaradi sposobnosti povezovanja zmogli in znali iti skozi te napetosti in še poglobiti odnose. Na čustveni ravni, v odnosih, se v nedeljo odpro določene bolečine, vendar se že v s torkom energija obrne na dobro in se odnosi še bolj prepletejo. Velika verjetnost novih svežih ljubezni, ali popestritve starih. To pa je tudi energija, ki spodbuja ustvarjalnost. Zopet bo več veselja do življenja. Užijmo ga, je že skrajni čas.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE  bo mogoč vse do 1. 10. 2022. S prvim tečajem Uvod v astrologijo pričnemo 14. 10. 2022.

3. 9. pričetek tečaja Astrologija – starodavna veda opazovanja neba (zgodovina, astronomija za astrologe…)

4. 9. pričetek tečaja Mundana astrologija

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

od 1. 8. dalje se je možno naročiti tudi na svetovanje v živo.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂