Tedenski zvezdni utrinki od 30. 9. 2023 dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Vstopil smo v jesen, ta vikend pa zapuščamo tudi september. V oktobru bo veliko enih astroloških dogajanj, med drugim tudi dva mrka, tako da spremembam ne bo moč uteči. Ker sta oba mrka vezana na slovenski Saturn bo nujno najti red, potrebno zatisniti pasove in se zavedati resnosti situacije v kateri smo. Toda slovenski narod se je sposoben soočati s krizo, dovolj delaven in vztrajen, da bo zmogel iz doline priti še bolj trden in pripravljen na ponovno rast, finančni uspeh.
Vikend z Merkurjevim trigonom na Urana bo spodbudil ideje, zamisli, nas naredil odprte in spodbudil konstruktivno komunikacijo in čisto konkretno reševanje problemov. Malo več vetra, nekaj več stresa, toda tudi super idej. V soboto 30. 9. pojdimo v akcijo, da nas ne bo grabil nemir in jeza. V nedeljo 1. 10. pa malo počijmo, pojdimo v naravo, in poskušajmo užiti radosti jeseni.
V ponedeljek 2. 10. so možni nesporazumi, zmedeno izražanje, zaradi Merkurjeve opozicije z Neptunom, toda tudi veliko navdiha in ustvarjalnosti. Trudimo se jasno izražati in seveda ne verjemimo vsega, kar slišimo. Ta isti ponedeljek bomo imeli tudi Venero v harmoniji z Luninima vozla, tako se kljub mentalni zmedi, lahko najdemo, povežemo v harmonijo in razumevanje.
V torek 3. 10. bomo pronicljivi, nam bo težko kaj skriti, po drugi strani pa bomo imeli prav potrebo brskati po manj prijetnih stvareh. Hoteli bomo priti resnici do dna, pa ne glede na to kakšna je, saj se Merkur sestavlja v trigon s Plutonom. Ker gre za zemeljski trigon, lahko intelektualno moč in pronicljivost uporabimo čisto pri praktičnih načrtih in delovanju.
Marsova konjunkcija z južnim vozlom, ki se bo dogodila v sredo 4. 10. zna prinesti že kak dan prej več nemira, kako napornejšo zgodbo iz vojnih področij, in tudi kake ekstremne zgodbe agresije. Na zasebni ravni pa samo bodimo pozorni, da iz nemoči ne odreagiramo napadalno.
Merkurjev prehod v tehtnico s četrtkom 5. 10 prinaša malo manj intelektualne jasnosti in natančnosti, toda veliko več prijaznosti, prikupnosti in taktne komunikacije.
Luna pada, potuje prot krajcu in nas spodbuja k aktivnosti, da se res potrudimo narediti najbolje in dokončati svoje projekte.
Torej teden pred nami bo vznemirljiv in zanimiv. Venera nam bo pomagala k boljšim odnosom na začetku tedna, kasneje pa bo najbolj aktiven planet ravno Merkur, ki simbolizira razum, nemir, pa tudi spremembe in premike. Tako bomo intelektualno kar podprti in spodbujeni za dobre premisleke in načrte ter pripravljeni na zanimive spremembe. Preko vikenda odprti zanimivim idejam, v začetku tedna nekoliko bolj sanjavi, a kreativni, v sredini pa dokaj prodornega pogleda in razuma. Proti koncu tedna se moramo paziti jeze in napadalnosti, ki vznikne iz občutka nemoči.

Dogajanje na Astrološkem inštitutu:

z 2. 10. začnemo Uvod v astrologijo, naš prvi modul, gre za online tečaj. Še je nekaj prostih mest. Na tem tečaju vas naučimo astrološko abecedo, pa tudi že povezovanje in branje astrološke karte. Tečaj vodi Urška Osolnik.

8. 10. ob 9h imamo izpite na Vrhniki

11. 10. pričnemo s tretjim modulom drugega letnika imenovanim Horarna astrologija. Učila vas bom odgovoriti na vprašanja, ki si jih zastavljate, ali vam jih zastavljajo stranke, brez poznavanja njihovih rojstnih podatkov. Tečaj bo potekal on line.

21. 10. pričnemo z izbirnim modulom tretjega letnika imenovanim Energijska astrologija. Dubravka Oberžan vas bo učila povezavo med planeti in energijskimi centri. V procesu učenja boste šli še s pomočjo različnih vadb in zdravilnih kapljic tudi v proces zdravljenja svojih energijskih centrov. Učili se boste prepoznavati povezavo med aspektnimi povezavami in zdravstvenimi težavami.

Svetovanje pri Mihaeli Malečkar
Profesionalno svetujem od leta 2003. Realno pa veliko dlje. Moje svetovanje vsekakor ni napovedovanje, je pa priprava na to, kar pride in je ozaveščanje. Zaradi dolgoletnega dela na sebi, je moje svetovanje poglobljeno z duhovnim razumevanjem vzrokov, in ob upoštevanju mojih nasvetov lahko človek zdravi vzroke svojih težav.

100 evrov je ura svetovanja, od tega 15 minut vpogleda v rojstno karto, 30 pregleda za dve leti naprej, in zadnjih 15 minut je vezanih na vaša konkretna vprašanja, ali na analizo odnosa.

50 evrov je pol ure svetovanje:
– izbira pravega trenutka ali,
– analiza odnosa,
– pregled za leto v naprej po mesecih,
– ali analiza dveh področij življenja tako rojstnih potencialov, kot pogled za dve leti naprej

vedno več pa je tudi parov, ki pridejo k meni za tri urno svetovanje, v vrednosti 270 evrov:
– prva ura je popolna analiza enega partnerja s pogledom za dve leti naprej
– druga ura je popolna analiza drugega partnerja s pogledom za dve leti naprej
– zadnja ura je analiza odnosa, plus pogled za dve leti naprej v partnerstvo

Dobrodošli!