Tedenski zvezdni utrinki od 4.9. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Vse do torka, ko se že ponoči dovrši mlaj, ni dobro nič pomembnejše začenjati. Je kar veliko aspektov v dneh pred mlajem, tako da bomo že zelo želeli v novo, željni premikov, novosti, toda saj veste, to kar začnemo z mlado luno ima boljše možnosti razvoja.

Kolerika zodiaka sta v znamenju device, tako bomo bolj usmerjeni na delo, nam bo čisto konkretno delo tudi vračalo energijo in voljo, toda sem pa tja znamo močno zakomplicirati in se izgubljati v drobnarijah in kritik, ki v resnici ni pomembna.

Merkur in Venera sta v znamenju tehtnice, tako bomo želeli ugajati, šarmirati, se bomo usklajevali, iskali kompromise in se na tak način povezovali.

Vikend je nakazan v prijetnih barvah. Luna bo v veselem levu, Sonce pa v dolgi aplikaciji k Uranu, bo več drznosti, odprtosti, optimizma. V nedeljo 5.9. Merkurjev trigon na Saturna prinaša priložnost za trezne premisleke, modre odločitve in načrtovanje. Zračni trigon nam bo omogočal bistrost, tako da izkoristimo vikend za predpriprave novih začetkov. V nedeljo bo Luna aktivirala ponedeljkov trigon Venere in Jupiter kar prinaša veselje, zadovoljstvo, ljubezen, za nekatere pa tudi priložnosti za zaslužek.

V ponedeljek 6.9. bomo tik pred mlajem, kar po navadi prinaša nizko energijsko ravan, tokrat pa Marsov trigon na Plutona obljublja, da če se le potrudimo, lahko naredimo ogromno in se bodo stvari vezane na delo, najbolj na fizično delo hitro sestavile, se ogromno naredilo. Luna v devici to pridnost samo podpira.

Mlaj se bo zgodil že v noči na torek 7.9., tako bomo že preko dneva v torek imeli vedno več energije in jasnosti, še dodatno bo spodbujena učinkovitost. Mlaj je res prijeten, obljublja tako lepo vreme, kot jasnost misli in idej, finančno modre dogovore, vidi se, da se bodo stvari spodbudno obrnile naprej. Nekatere ovire odmaknile. V torek se dogodi tudi Sončev trigon na Urana in se s tem vkodira v karto mlaja in ne le za tiste dneve prinaša novo upanje, nove cilje in moderne pristope, ampak tudi dlje v september obljublja občutek svežine, jasnosti.

V sredo 8.9. bo treba paziti na kak način govorimo z ljudmi, da jih ne bi po nepotrebnem prizadeli, po drugi strani pa nam opozicija Merkurja in Kirona da priložnost, da ozavestimo določeno rano. Pustimo tiste, ki so nas ranili z besedami, bolj pomembno je, kaj našega je tako močno vzvalovalo in če smo le dovolj pozorni, potem lahko vidimo in pozdravimo.

Venera bo potovala po zadnjih stopinjah tehtnice in nas spodbujala da smo prijazni, se razumemo in ustvarjamo harmonijo. V petek 10. 9. pa bo čisto na zadnji stopinji, preden se pozno zvečer premakne v škorpijona, kar pomeni, da bomo bolj hrepeneči, toda tudi nekoliko bolj ranljivi v čustvenem pogledu ta petek. Čuvajmo svoje srce.

Torej, če povzamem, astrološko gledano nas čakajo lepi dnevi, lepo vreme, dobro počutje, veliko prijaznosti in pripravljenosti delati, truditi se za tisto, kar nam je pomembno. Le do 7.9. moramo počakati preden se lotimo pomembnejših novih projektov, kar pa ne pomeni, da ne smemo pred tem vsega premisliti, predelati, načrtovati, tudi predebatirati z vsemi vključeni v ta proces.

dogajanje na Astrološkem inštitutu:

18. in 19. september vikend tečaj karmične astrologije v Ljubljani

2. in 3. oktober vikend tečaj karmične sinastrinje na Rakeku

vse do srede oktobra pa vpisujemo v prve letnike tako v Postojni, Ljubljani kot Slovenski Bistrici

svetovanje pri Mihaeli Malečkar:

sem zagnala motorje, tako, da če rabite moj nasvet, sem zopet dostopna.