Tedenski zvezdni utrinki od 6.6. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

V nedeljo 6.6. se bomo znali pomiriti, ozemljiti in si naredili prav lep dan. Od eskalacije jeze in napetosti v soboto 5.6. bo energija preko tedna samo padala in klub četrtkovem (10.6.) mlaju, bomo utrujeni in na počasi vse do srede petka (11.6.), ko Mars prestopi v znamenje leva in nas spodbuja , skupaj z mlajem dan prej, za nove bitke, nove zgodbe, nove boje.

Tako kot vas pozivam, da se v soboto (5.6.) nadziramo vsi skupaj, da se ne ustvari preveč agresije, vas kličem tudi, da si dovolite pred mlajem, ki je tudi mrk, več časa zase, za premislek, meditacijo. Seveda lahko že kaj načrtujemo, vendar glede na retrogradnost Merkurja, raje to kako bom kaj reševali stvari za nazaj, kot pa a gremo pogumno v novo, sveže. Sončni mrk na osebni ravni deluje na posameznike različno, marsikoga kliče v spremembe, da se ruši preteklo in da se gradi sveže, na novo. Na ravni države je videti, da bo velik pritisk v čisto konkretne spremembe vezane z vlado, veliko ene zmede, pa tudi umeševanje tujine v naše stvari, kar bo samo še dodajalo kaos. Bo pa noč na petek, pa tudi petkovo jutro s konjunkcijo Sonca in Merkurja le prineslo nekaj več jasnosti, počasi bomo razumeli kaj točno moramo narediti da razvozlamo zoprn vozel in rešimo probleme v katerih smo se, zaradi preteklih napak ali laži, znašli.

Včeraj ( v soboto) je bil astrološko najbolj intenziven dan. Po tej soboti bo bolj mirno, a postano, in ne bomo imeli prave energije. Vzemimo si čas zase, več tudi počijmo in kaotičnost družbenega naj nas ne skrbi, tako kot se je zakuhalo, se bo tudi odkuhalo. Pomembno je, da dobimo stik s tistim notranjim in si priznamo, kaj je potrebno spustiti, da gre in naredi prostor za novo. V petek se nam zjasni, zato bo od takrat dalje lažje delovati, hkrati pa bo od takrat dalje tudi več fizične energije, borbenosti, volje. Bom zelo hvaležna, če delite.

Hvaležna Sergeji P. Traven za njene čudovite mandale, z njeno močjo si v tem posebnem času med mrki lahko s svojo posebno čarobnostjo pričaramo, to kar rabimo, da se lahko izrazimo v polnosti.

Dogajanje na Astrološkem inštitutu:

vikend 12. in 13. 6. bomo imeli poglabljanje v našo preteklost, ter iskali načine zdravljenja težav karte, ter spodbudnega izkoriščanja pozitivnih vidikov naše karte s pomočjo karmične astrologije.

vikend 10. in 11. 7. pa bomo, pogledali v globino in preteklost naših odnosov in tam iskali načine zdravljenja na tečaju karmične sinastrije.

Sprejemamo že prijave za jesenske nove začetke, začeli bomo v Slovenski Bistrici, Ljubljani in Postojni.

Svetovanje:

V juniju in juliju sem še dostopna za svetovanje. Avgusta, pa sledi zaslužen dopust.

Dobrodošli!