Tedenski zvezdni utrinki od 6. 8. dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Teden v zvezdah od 6. 8. dalje.

Rastoča Luna bo prinašala zagon in nas potiskala v delovanje. Smo v najbolj aktivnem delu Luninega cikla in je seveda potrebno to tudi izkoristiti. Toda bolj se bomo približevali času polne lune, predvidevam, da že od srede dalje, pa se bodo pojavljale zoprne novice, strahovi, lahko tudi neke vrste šok na našem področju.

Sobota (6. 8.)  z Luno v škorpijonu in njenim dispozitorjem v kvadratu s Saturnom lahko nosi naporna čustva, zamero, jezo, zopet bodo zoprne novice iz bojišč. Toda že zvečer Lunin prehod v strelca nekoliko omehča ozračje. Mars in Saturn bosta v eksaktnem kvadratu šele v nedeljo(7. 8. ) zvečer, tako da ves ta čas, bo hladnejše ozračje in pa tudi več predelovanja zahrbtne, hladne jeze. Na srečo v nedeljo Venerin trigon z Neptunom le prinese nekaj tudi radosti, blaženosti, užitka in srčnih hrepenenj, ter navdiha.

Ker Venera iz čarnega trigona potuje v opozicijo s Plutonom, znano na krilih hrepenenj in romantike iti predaleč, v posesivnost, grabežljivost, pohoto, nas neka želja zagrabi premočno in znamo iti iz tega iz ravnotežja. Po navadi, ko nekaj tako zelo želimo, tudi če željeno dobimo, v resnici ne poteši naših apetitov.

Sonce bo v tem tednu zelo aktivno. V ponedeljek (8. 8.) bo v trigonu s Kironom pomagalo zdraviti našo notranjo moč, samozavest, odnos do očeta. Od srede naprej pa se vpne v trenutno nebesno problematiko, tako bo v zraku zelo veliko nemira, samovolje, nepotrpežljivosti, nezrelega vodenja, živčnosti, nemira in nepričakovanih zasukov. Dejstvo, da se Mars približuje stopinji majevskega Luninega mrka, pa tudi da vedeti, da nas bo stresalo nekaj nepričakovanega. Ne bom se počutili najbolj varne. Ker bo petkova (12. 8.) polna luna v Slovenski drugi hiši, predvidevam, da nas bo potresala finančna realnost države, omejitve, davki in druga finančna bremena, ki se bodo postopoma spuščala na nas. Zaradi napetosti, ki jo bomo čutili od srede dalje, nam tudi simpatični sekstil Marsa in Neptuna ne bo prinesel toliko navdiha, kot bi ga nam običajno. Lahko pa se zavoljo njega še bolj počutimo zapeljani, zmanipulirani.

Venera v četrtek zvečer vstopi v znamenje leva, tako bomo svoje potrebe in svojo vrednost dali na prvo mesto. Že mogoče, da bomo bolj kreativni, toda Venera, bo preko znamenja leva morala narediti nekaj napornih aspektov in tako zavoljo lastne vrednosti, lahko tresemo odnose, se počutimo osamljeni in ne razumljeni. Na srečo vse to ne bo še zdaj aktualno, ampak nas doleti v drugi polovici avgusta.

Torej, če povzamem, vse do srede poskusimo izkoristiti poriv rastoče lune za delo in ustvarjanje. V odnosih je pomembno, da ne gremo preveč v ideale, iluzije, saj se lahko zapletemo v manj koristen odnos. Ne dovolimo željam in strastem, da nas odvedejo od naših ciljev. Od srede naprej, pa je možna pohladitev, poleg tega pa tudi več  nepričakovanih zasukov, ki prinašajo  strahove, dvome, nemir. Polna luna je pri nas najbolj vezana na finance, in zdi se, da nas bo prav strah tega, kar se nam obeta. Ne pozabite, naj bo še tako naporno in težko, ko racionaliziramo svoje potrebe, z nekaj varčnosti in premišljenosti, se delajo čudeži.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU:

VPIS V NAŠO ŠOLO ASTROLOGIJE  bo mogoč vse do 1. 10. 2022. S prvim tečajem Uvod v astrologijo pričnemo 14. 10. 2022.

3. 9. pričetek tečaja Astrologija – starodavna veda opazovanja neba (zgodovina, astronomija za astrologe…)

4. 9. pričetek tečaja Mundana astrologija

 

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

od 1. 8. dalje se je možno naročiti tudi na svetovanje v živo.

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…

Vse dobro in čim lepši teden želim 🙂