Tedenski zvezdni utrinki od 7. 1. 2023 dalje.

Mihaela MalečkarTedenski zvezdni utrinki

Včerajšnja polna Luna je pometala na plan, kar je imela za pomest. Tudi kako rano in premočen čustven odziv se je dvignil. Toda hkrati se nam odpira vikend večje jasnine. Mogoče se nam tudi nebo razjasni. V vsakem primeru pa bomo notranje marsikaj bolj jasno razumeli. Merkur, se vrača nazaj po stopinjah, po katerih je že hodil, in se v soboto 7. 1. sreča s Soncem, v noči na ponedeljek. 9. 1. pa v trigon z Uranom. Tako nam bo ta vikend marsikaj postalo jasno, so možni tudi zanimivi pogovori za nazaj, in se bo zbralo veliko dobrih idej. Kljub temu, da nam bodo možgani dobro delali in se nam bo za nazaj marsikaj pokazalo, bo več ozaveščanja, pa na neki funkcionalni ravni ne bo še pravih priložnosti, da bi stvari potisnili naprej, v novo.

Mars bo večji del tedna stacionaren, ali pa zelo zelo počasen in to večinoma daje občutek, da se stvari ne premikajo, da je tudi manj energije v telesu, ali pa obratno je napetosti in nemira več, vendar ga zelo težko v nekaj konkretnega usmerim in uporabimo. V vsakem primeru se veselimo tega, da se bo Mars 12. 1. obrnil direktno, vse to je pozitivna novica. Vendar sej veste kako to gre, preden pridobi na hitrosti, se bo življenje sprva upočasnilo, da se potem lažje obrnemo naprej in vse dokler je Merkur retrograden, ki je dispozitor Marsa, torej vse do 18. 1. ne pričakujmo ravno hitre razplete dogodkov. Po tem datumu pa nas bo življenje kar nekaj mesecev podpiralo, da se hitreje odzivamo in nam bo dano več možnosti in priložnosti, da naredimo nekaj podjetnega.

Tako da izkoristimo čas uvidov in razumevanja, za popravljanje stvari za nazaj in za pripravo načrtov za prihodnost. In že konec meseca z novim mlajem bomo pripravljeni na zdelo produktivno obdobje, ki bo kar trajalo.

V ponedeljek 9. 1.  bomo zelo kreativni, se znali tudi veseliti in harmonično povezovati nasprotja. Marsikateri srčni utrip bo pohitren s pogledom, dotikom, nasmehom, užijmo to naše lepo življenje.

V sredo 11. 1. smo lahko nekoliko bolj sentimentalni in nas želja po lagodju odpelje v skrajnost, ki prinaša nezadovoljstvo, lenobo. Venerin kvadrat na Lunina vozla nas bo prav odprl, da bomo še toliko hitreje slišali ravno tiste besede, ki nas bodo ranile, kot se spodobi, ko je Merkur v kvadratu s Kironom.  Pogumno pojdimo skozi rane, ki jih bodo te besede  odpirale in jim dovolimo, da se počistijo, da se bi lahko kasneje bolje zdravile.

V petek 13. 1, pokažemo, kaj se v nas skriva, dajmo ven. Nujno se bo pogovoriti in pogovori nas bodo osvobajali, saj nam harmonična vez z Merkurjem omogočila, globljo čustveno vez, na podlagi iskrenih pogovorov za nazaj.  Hkrati pa bo s seksilom Sonca in Neptuna osvobojena tudi ustvarjalnost in se bomo lažje odpirali duhovnim energijam. Dovolimo si biti vodeni z intuicijo, z notranjo energijo.

Torej, nikar ne hitimo ta teden. Dovolimo, da se nam marsikaj pokaže, ozavestimo, se pogovorimo, predelajmo svoje rane. Marsikaj se nam bo zjasnilo. Dovolimo si pogled nazaj, introspekcijo. Ne žrimo se, če se kar ne bo hotelo obrniti naprej. Prav kmalu pridemo v fazo, ko bo večina planetov direktna, in kasneje celo v fazo da bodo vsi, in hiter Jupiter nas bo prav pognal v novosti in naprej. Zaupajmo. Nemir pa lahko pomirjamo tudi tako, da zbiramo ideje za nove začetke, in da pripravimo načrt, premislimo, organiziramo, domislimo. Ta čas nosečnosti, preden se nekaj rodi, zahteva potrpežljivost in zaupanje v življenje, vase.

DOGAJANJE NA ASTROLOŠKEM INŠTITUTU

Spomladi ( najverjetneje marca) zopet sprejemamo začetnike v svoje klopi. Imeli bomo dve začetni skupini. Ena bo samo on line, druga v živo.  V živo bomo začeli 25. 3. ob 10:30. Tečaj po Zoomu pa se prične dan prej, v večernih urah. Kontaktirajte nas, če se želite naučiti astrologije. Znanje astrologije koristi tako za izboljšanje kvalitete lastnega življenja in odnosov, lahko pa je poklicna pot. 

DOBRODOŠLI!

SVETOVANJE PRI MIHAELI MALEČKAR

Svetovanje je možno preko Zoomu, ali v  živo na Rakeku. Kar vam je ljubše.

Upokojenci in  študentje imajo 20% popusta. 

100 evrov je ura svetovanja: od tega 15 minut analize natalne karte, 30 minut pregleda za naslednji dve leti, zadnjih 15 minut odgovori na konkretna vprašanja ali analiza odnosa.

50 evrov, pol ure svetovanja je moč porabiti za eno od spodaj navedenih možnosti:

  • analiza dveh področij življenja, tudi pogled naprej in možnost odgovarjanja s horarno astrologijo
  • natančen pregled za leto dni po mesecih
  • izbira pravega trenutka za nek začetek
  •  analiza odnosa…