Ukrajinsko Ruska kriza

Mihaela MalečkarAktualne teme

Ob pregledu in analize kart Ukrajine, Rusije in Putina je očitno, da se je spodbudilo stara zgodba, ki jo je ponovno obudil Lunin mrk iz 19. 11. prejšnje leto in aktiviral Severni Lunin vozel na Algolu, najbolj zloglasni zvezdi med zvezdami. Bilo pa je še tudi veliko drugih zunanjih astroloških spodbud.

Karta trenutka prodora Ruskih sil v Ukrajino, jasno nakazuje, da ima Rusija močno premoč in da se je lotila napada zelo hladnokrvno, načrtovano, strateško. S to hladno, a napadalno energijo so videti očitno močnejši od napadenih. Kljub temu, pa so napadeni dojeti kot žrtev, pa je očitno, da imajo podporo »tavelikih« iz zahoda. Ta zaščita ne bo obranila naroda pred trpljenjem, bo pa dala večjo moč obrambi Ukrajine. Vendar je zaščita in pomoč, ki jo Ukrajina ima, kljub vsemu na nek način pretirana, in se lahko zaradi pretiravanja obrne tudi proti njim.  Kljub vsemu pa sta kar dva znaka komunikacije in dogovarjanja med napadalni in napadenimi. To dogovarjanje mogoče ni najbolj transparentno, vendar ima lahko dolgoročno dobre  posledice. Ker imamo  kardinalni ascendent in Luno v strelcu, se znajo stvari hitro odviti. Vendar zaradi vrinjenega fiksnega znamenje prve in sedme, se potem, ko se zavzame državo še dolgo dogajajo dogovarjanja in usklajevanja.

V karti Ukrajine je videti, da imajo močne nasprotnike, in da je njihov nasprotnik neuničljiv, da je lahko uničen le od znotraj. Glede na sekundarne aspekte tega planeta je videti, da lahko do takega uničenja nasprotnika z njegovim lastnim orožjem, ali od znotraj njegove ekipe, že v letošnjem letu. V karti nove Rusije Sonce tvori opozicijo na Saturna, natalno sta ta dva povezana v inkonjunkciji, kar tudi nakazuje možnost, da bo njihov predsednik oviran, na nek način odrezan. Glede na to, da smo govorili tudi o Luninem mrku na Algolu, in se bo maja ravno tako popolni mrk dogodil na nasprotni strani, temu iz novembra, si bomo nekoliko bolj natančno pogledali mitološko zgodbo, ki se skriva za to zvezdo in ozvezdjem del katerega je. Lepotica, se zaradi posilstva, spremeni v pošast, s kačami namesto las,  ki s pogledom okameni vsakogar. Podobno imamo tu zgodbo, ko se šarmantni vodja Putin v naših očeh spreminja v pošast, ki se želi širiti po svetu. Marsikdo mu reče novi Hitler. In potem pride močan junak, ki to pošast obglavi in glavo uporabi v nadaljnjih borbah. V tej zgodbi se zdi, da je zahodu edina možnost, na nek način zamenjati ali odstraniti Putina iz slike, in bo ta odstranitev prinesla pomembno orožje. In glede na to, da je Ruski voditelj močan kot lev in močno zaščiten, ga bo težko premagal kdo drugi, kot z ukano nekdo od njegovih, ali pa se ga premaga z njegovim lastnim orožjem.

Trpljenje in strah naj bi bil najhujši do srede aprila, vendar se zdi, da bomo ljudje našli srce in pomagali žrtvam vojne in begunce in da se bo ravno skozi vse to trpljenje rodilo tudi veliko sočutja.

Po mojem mnenju naj bi se glavna napetost končala nekje do srede maja, ali najkasneje do začetka junija. Se bo pa potem na veliko pogovarjalo in usklajevalo, spreminjalo in primerjalo moči.