Zvezdni utrinki po dnevih.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 24. 5.

Luna v škorpijonu nas popelje v intenzivno čustveno doživljanje, zjutraj bo ta intenzivnost pobarvana v navdih, in se bodo stvari pozitivno in hitro odvijale v skladu z našimi željami. Večer in še bolj noč na torek pa zna biti zelo naporen. Strahovi, napetosti, hkrati pa tudi čisto družbeno lahko težke zgodbe in težki dogodki.

Torek, 25.5.

Luna v škorpijonu, kljub temu da smo tik pred Luninim mrkom obljublja intenziven, a učinkovit dan. Dopoldan se lahko hitro obrnemo in si izborimo, kar je za nas pomembno. Popoldan pa bomo globlji in bolj dušni. Seveda nekatere Lunca lahko že močno gunca.

Sreda, 26. 5.

Dan Luninega mrka nakazuje več nemira, zjutraj tudi pretiravanja, premočnega doživljanja. Ob enih bo mrk, točno 13:13, in tokratni Lunin mrk je res močan in lahko ne le spremeni vreme, temveč kliče v spremembe. Spremembe pa bo vsak doživljal nekoliko po svoje. Kljub vsemu se bo treba miriti, bomo hoteli zelo veliko, in ne bo moč vsega želenega tudi doseči.

Četrtek, 27. 5.

Luna bo še vedno v nemirnemu strelcu, toda v dokaj napornih aspektih, nosi na plan neke laži, zavajanja. Precej zmedeni bomo, pa tudi hrepeneči. Na finančnem področju nikar prehitro ne zaupajmo ljudem, ker nas bo naivnost drago stala. V ljubezni pa vsa hrepenenja raje preoblikujmo v pesem, ali kako drugo umetnost, kot pa da se znajdemo v ljubezenski zgodbi, ki na noben način ne more prinesti ne sreče, ne zadovoljstva.

Petek, 28. 5.

Luna v kozorogu bo tokrat prav dobrodošla, da nas malo ohladi, umiri, strezni in da se z njeno pomočjo tudi končno spet bolj posvetimo delu in svojim odgovornostim. Jutranji spodbudni aspekt z Jupitrom naznanja pozitivne razplete dogajanja.

Sobota, 29. 5.

Merkur in Venera v konjunkciji prinašata prikupno družbeno klimo, neko upanje, prijetne dogovore in pogovore. Luna v kozorogu nas bo resnila, spodbujala k treznem delovanju. Popoldan je lahko nekaj napetosti, ki pa jo lahko spremenimo v energijo za delo, v večerne ure pa bo prav mirno in prijetno.

Nedelja, 30. 5.

Merkur je zelo blizu retrogradnosti, tako bomo lahko nekoliko bolj zmedeni, in se stvari ne bodo odvijale po planu. Še dobro da je nedelja in bo s tem toliko manj zapletov, le na cesti se lahko znajdete čakajoči v koloni. Luna v vodnarju nas bo delala radovedne in željne druženja, vendar nikar preveč resno vzeti obljube ljudi, težko bodo ljudje držali obljube, ki jih bodo izrekli to nedeljo.

Hvaležna Sergeji P. Traven za njene mandale. Tudi danes kličemo sonce, še z eno izjemno stvaritvijo imenovano Zlato sonce.