Zvezdni utrinki po dnevih od 14. 06. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 14. 6.

Luna v levu in Sončev kvadrat z Neptunom nas lahko v jutranje in dopoldanske ure navdahneta s slikami, cilji, vizijami, ki se nam kasneje pokažejo za nestvarne. Proti večeru pa bo vedno več teže, bremen in napetosti, lahko nam tudi narava, vreme ponagajata, ali nas določene družbene spremembe prav pritisnejo, obremenijo in otežijo. Noč na torek bo naporna, težko se bomo sprostili in zaspali.

Torek, 15. 6.

V torek se bodo napetosti malo pomirile in trenutek za trenutek bo več upanja in vere v dobro. Skočili bomo v akcijo, v reševanje težav in iskanje boljših rešitev. Kljub porivu k učinkovitosti, ki nam ga bo Luna v levu nosila, pa ne pozabimo na smeh in zabavo. Poskusimo začutiti poletje, ki je tik pred vrati in se mu nasmehniti v pozdrav.

Sreda, 16. 6.

Luna v devici obljublja, da se bomo osredotočili na delo. Retrogradnost njenega dispozitorja pa pravi, da bo potrebno najverjetneje delati kaj za nazaj, urejati pretekle stvari, ali čisto preprosto nekaj popravljati. S svojo pedantnostjo in kritiko lahko nekoliko pretiravamo v jutranjih urah, toda če se zavemo, da hočemo preveč, se bo energija sama od sebe umirila.

Četrtek, 17. 6.

Zjutraj bomo imeli zanimive ideje, nam bo razum dobro delal. Dopoldan pa gre mentalna energija že nekoliko iz ravnotežja in bomo ali napeti, ali živčni, ali samo zelo zelo raztreseni. Kasneje se pomirimo in bo več tudi prikupnih odnosov, smeha in veselja pri delu. V večerne ure, pa kar odklopite in si vzemite čas za počitek.

Petek, 18. 6.

Vse do enajstih dopoldan bomo ujeti ali v neko urejanje, ali v analiziranje. Najverjetneje bomo bolj kot na delo usmerjeni v razmišljanje o stvareh, ki so se nam zgodile v preteklosti, na nek način jih bomo morali predelati, razumeti, da bi jih lažje spustili. Od enajstih dopoldan dalje pa Luna v tehtnici v harmonični aplikaciji k Marsu obljublja tak bolj vesel, družaben čas, ko se nam bo dalo družiti, zabavati, se imeti lepo.

Sobota, 19. 6.

Luna v tehtnici soboto barva v harmonične barve. Znali se bomo pogovarjati, bili prikupni, ležerni, zadovoljni. Učinkoviti po moje ne bomo, razen če se bo šlo za stvari, ki so povezane z užitki in lepoto. Umazano fizično delo pa nam ne bo dišalo. V večerne ure znamo biti lenobni, sentimentalni, zaradi teh čustev pa željni tudi sladkega. Stacionarni Jupiter nas kliče k obratu vase, da najdemo mir v sebi, začutimo povezanost vsega z vsem.

Nedelja, 20. 6.

Vse do dveh popoldan bomo podobno kot v soboto, družabni, prikupni, življenje bo mirno, prav veliko pa se nam ne bo dalo, razen če se bo potrebno lepo obleči, iti na lepše, ali obiskati kako umetniško prireditev. Lunin prehod v škorpijona malo pred drugo popoldan in njen trigon na stacionarnega Jupitra, da odpira krasen čas za notranje delo, meditacijo, duhovnost, ali samo za tišino in stik z naravo. Šumenje reke je točno tisto, kar bomo rabili.