Zvezdni utrinki po dnevih od 17.5. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 17. 5.

Zjutraj se še porinimo k ciljem in se potrudimo najbolj kot lahko. Popoldan pa bo čas za ljubezen in zabavo. Na ta pravljični majski ponedeljek lahko spoznamo ljubezen svojega življenja, ali pa samo ugotovimo kdo nam nosi največ smeha in dobre volje. Zadihajmo s polnimi pljuči, dovolimo si odklop in popolno spontani raziskujmo življenje.

Torek, 18.5.

Izjemno prijetno jutro in dopoldan, veliko smeha, dobre volje, pa tudi lepih romantičnih pisemc.  Dovolimo da vse to lepo in živo priteka k nam. V večerne ure se lahko budijo strahovi pred izgubo in želja imeti, nasmejmo se jim in kar pogumno skozi, niso tu, da bi ostali.

Sreda, 19. 5.

Luna v levu na dal prvega krajca nosi nekaj drame in pretiravanja. Toda kaj čmo lev je lev, tako v radosti, kot v norosti, vedno da vse od sebe. Preko dneva bo še veliko kreativne in srčne energije v zraku, toda bližje bomo večeru, večji bodo ekstremi.

Četrtek, 20. 5.

Luna v devici nas opozarja, da je potrebno tudi delati, ne se le veseliti in čebljati. Danes z malo truda lahko celo kaj naredimo. Toda ker je dispozitor Lune počasen in blizu kvadrata z Neptunom, pa znamo čez nekaj dni odkriti, da ves ta naš trud in še tako naporno delo ni brez napak, da se je razum nekoliko poigral z nami.

Petek, 21. 5.

Dan čisto na glavo, tak, ki nima ne repa ne glave. Luna v devici se bo pokazala kot budilec največjih komplikatorjev, toliko se bomo zapletali v podrobnosti, in nas bodo le ti medli in kosali naše dojemanje, da ne bomo niti vedeli, kdaj bomo naredili kako napako, in teh ne bo malo. Lahko odkrijemo laži, ali smo odkriti na laži. Velikopotezni cilji današnjega dne bodo bolj v besedah, kot v realnih dogodkih.

Sobota, 22. 5.

Luna v tehtnici večinoma v pozitivnih aspektih prinaša prijeten, umirjen in prijazen dan. Ljudje bomo pazljivo in prikupno ravnali drug z drugim. Dan je idealen, da ga posvetimo ljubljeni osebi. Še je lahko nekaj zmede in napak, toda kar pogumno skozi, ko vpliv Merkurja v kvadratu z Neptunom popusti, bomo zmogli vse to tudi popraviti.

Nedelja, 23. 5.

Saturn se obrača nazaj in pritisk stacionarnega Saturna nas lahko prav fizično obremeni in si bomo želeli več počitka. Prav nič ni narobe, če si vzamemo dan za odklop, nekaj dobrega pojemo, iščemo mir v naravi, dovolimo, da nas nahranijo umetnije, film, glasba, ples. Čas je za počitek.