Zvezdni utrinki po dnevih od 21. 6. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki, Uncategorized

Ponedeljek, 21. 6.

Poletni solsticij prinaša še uradno poletje in rakov ingres obljublja dokaj svetle čase. Dopoldan zna biti strastno, naporno, nepričakovane spremembe nas lahko vznemirijo in znervirajo. Popoldanske ure pa bodo bolj v energijah trigona Venere in Neptuna, torej energije ustvarjalnega navdiha, romantike. Posvetite dodaten čas ljubljeni osebi, ne je pozabiti ponovno očarati in začarati, to je edini način, da ohranjamo sveže odnose.

Torek, 22. 6.

Noč na torek zna biti čarobna in jutro lahko še vedno diši po romantiki in strasti. Kasneje pa potovanje Lune v škorpijonu v prazno nosi tako mrtvo lenobno energijo, ki pa je nekje v temelju prav zoprno napeta. Od treh naprej bo manj turobnosti, več vznemirjenja, toda le to bo lahko tudi nekoliko preveliko, dramatično in se bo že čutilo, da smo pred polno luno.

Sreda, 23. 6.

Kljub temu, da smo pred polno Luno in bo s tem zelo veliko nemira in težje spati, se dan zdi dokaj spodbuden, sploh v poslovnem pogledu in splošno pri doseganju svojih ciljev. Na čustveni ravni pa zna biti nekaj več napetosti, sploh v noči na četrtek se lahko rojevajo močne strasti, ali določene želje, ki pa se bodo težje uresničile, in tudi če se bodo, ne bodo prinesle takega zadoščenja, kot bi mi želeli.

Četrtek, 24. 6.

Dan polne lune nosi veliko nemirna. Luna v strelcu v praznem teku nam da vedeti, da bomo na vse konce, zelo nemirni, divji konji, toda ne bomo znali ves ta nemir usmeriti v nekaj konkretnega. Lunin prehod v kozoroga okrog tretje popoldan nas bo malo umiril, streznil in tudi usmeril, Lunina harmonična vez z Jupitrom bo omehčala napetosti polne lune, tako da zna biti večer kljub ščipu prav prijeten.

Petek, 25. 6.

Praznični petek z Luno v kozorogu nam da vedeti da bomo znali biti mirni in premišljeni, in da bo marsikdo kljub prazniku delaven, ali vsaj dobival spodbudne poslovne zamisli. Neptunova stacionarnost pa prinaša v večerne ure nekaj zmede, in pa nujnost soočanja z iluzijami in napačnimi predstavami.

Sobota, 26. 6.

V soboto zjutraj nas kličejo strasti in intenzivnost doživetega. Preko dneva pa bomo precej lenobni in pa tudi čutni in bo kozorog pokazal tudi svoj ribji rep, nas budil v užitke in stran od dela in resnih pogovorov. Od štirih popoldan dalje, pa bo energija vedno manj uživaška in pasivna, ter vedno bolj družabna, komunikativna in inteligentna.

Nedelja, 27. 6.

Venerin prehod v znamenje leva prinaša vedno več potrebe po luksuzu, užitku, poletju, zabavi. Do neke mere se spodbudi tudi občutek za lepo, toda glavna beseda tega poletnega časa bo veselje. Zjutraj bo malo več vroče krvi, kasneje pa bomo nekako zmogli, šli skozi pritiske, skrbi in strahove in se prepustiti povezovanju in komunikaciji z ljudmi.