Zvezdni utrinki po dnevih od 22.3. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 22. 3.

Luna v svojem znamenju prinaša sposobnost toplega in čustvenega povezovana s soljudmi. Znali si bomo vzeti čas drug za drugega. Marsov trigon na Saturna nas bo spodbujal v skupno delo, napore, šport, učil, da se z vztrajnostjo in praktičnostjo, da narediti čisto vse. Merkurjev sekstil na Urana pa prinašal zanimive pogovore in prebliske.

Torek, 23. 3

Jutro bo še po rakovo mirno, v odnosih bomo sočutni in nežni. Tudi dopoldanski čas lahko vibrira s sočutno energijo, kasneje pa se bo energija vedno bolj spreminjala. Prihajale bodo vesti o agresiji in jezi. Lahko se počutimo ogroženi in ranjeni. Napadalna energija bo najbolj prisotna od treh popoldan do sedmih zvečer. Vzdržimo pritisk.

Sreda, 24. 3.

Noč bo lahko še kar nemirna, veliko jeznih misli bo vrtelo naše intelektualne mlinčke. Marsikdo bo imel težave spati. Toda jutro se obeta radostno, energično in pompozno, kot se spodobi za Luno v levu. Od srede popoldneva do večera pa zopet več stresov, skrbi, nepričakovane teže in trudi bolj trpko doživljanje sveta. Pozne večerne ure pa bodo zopet bolj veselje in mi bolj strastni in energični.

Četrtek, 25. 3.

Na materinski dan lahko nekoliko pretiravamo in se nam bo razum vrtel prehitro in premalo logično, zna biti, da bomo govorili veliko, povedali pa bolj malo. Toda Luna v levu in njen dispozitor v konjunkciji z Venero, prinašata veliko veselja, zabave, radosti. Seveda lev nima mere pri zabavi, in ja nas zna kar razganjati od veselja, ljubezni.

Petek, 26. 3.

Zjutraj bo čutiti še nekaj veselosti, kasneje pa bomo vedno bolj čutili Luno v devici, tako se lotili življenja bolj resno in po regelcih. Pridno delali in ustvarjali red v svojem svetu. Marsova konjunkcija na severni Lunin vozel spodbudi ljudstvo, da se odločno postavi zase, upam, da to postavljanje ne prinaša tudi agresijo in nemir.

Sobota, 27. 3.

Sobotno jutro po zelo nervozno, dan pred polno luno in nas bo prav metalo in nerviralo. Ni nujno, da bomo na ven vzkipljivi, toda od znotraj bomo zelo nervozni. Veliko prehitrih zmedenih misli bo onemogočalo razsodnost. Popoldan se lahko malo umirimo, toda kaotičnost in zmedenost, pa nas ne bo spustila.

Nedelja, 28.3.

Luna v tehtnici nas bo naredila bolj počasne, spodbudila naša hrepenenja po lepih odnosih, lepem življenju in prijetnih pogojih življenja. Toda, ker se bo polna luna dovršila šele v zgodnjih večernih urah, zna biti dan še vedno pol napetosti. Hkrati pa bomo čutili Venerino konjunkcijo s Kironom, ki nas bo skozi bolečino opominjala na to, kar je in kaj ni pomembno v odnosih.