Zvezdni utrinki po dnevih od 26. 4. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

 

Ponedeljek, 26. 4.

Smo pred polno luno, kar lahko prinaša nekaj več napetosti in  premočne čustvene odzive. Konjunkcija Merkurja in Venere obljublja priljudnost in prijetne pogovore. Luna na koncu tehtnice aplicira v trigon z Jupitrom, tako bomo bolj družabni. Večerni prehod Lune v škorpijona in trigon z Marsom, pa v naša življenja prinaša  več strasti in bolj intenzivno energijo.

Torek, 27. 4.

Čeprav se bo polna luna dovršila že zjutraj, napetost ne bo pojenjala še ves dan. Intenzivno doživljanje se zjutraj in dopoldan veže z uporno in samosvojo energijo, v zgodnjem popoldnevu pa z več skrbi in strahov, ter občutkom oviranosti, frustracije. V večerne ure si bomo želeli več harmonije, vendar jo bomo težje tudi našli.

Sreda, 28. 4.

Jutro in dopoldanski čas prinašata počasno, umirjeno energijo, ko bomo bolj znali prisluhniti in bili v odnosu mirnejši, bolj požrtvovalni. V zgodnjih popoldanskih urah nas lahko vodi v skrajnosti lenobe, požrešnosti, ali kako drugo pretiravanje. V zgodnjih večernih urah Luna vstopi v znamenje strelca, nas dvigne iz čustvenega v aktivno.

Četrtek, 29. 4.

Luna v strelcu nas odpira zaupanju, veri, da se premikamo, da bo bolje. Nemir nas bo gnal v aktivnost, pomembno je, da si zastavimo jasne cilje, da bomo nekako zajahali nemir in ga uporabili kot energijo za delo in doseganje svojih ciljev. V večernih urah bomo imeli veliko domišljije, sanjavi, po drugi strani pa bodo v sanjah prihajala k nam sporočila.

Petek, 30. 4.

Zjutraj se bomo težko osredotočili, lahko pa bomo tudi čustveno bolj tanki. Malo nam lahko nagajajo strasti in nas v odnosu z ljubljeno osebo mečejo iz ravnotežja. Sonce konjunkcija Uran po navadi prinaša jasen dan in občutek, da je vse mogoče. Toda previdno, saj sledi tako ohladitev, kot tudi soočenje s čisto konkretnimi omejitvami.

Sobota, 1. 5.

Ko vikend poje dela proste dni, imamo možnost se hudovati, ali pa se imeti tudi v teh okvirih lepo. Luna v kozorogu nosi nemirno noč, toda dokaj spodbuden dan. Super je, da se spomnimo na praznik dela ravno z Luno v kozorogu, ki nas uči, da delo naredi človeka. Prijeten prazničen dan je dobro izkoristiti za pohode, če bo le vreme dopuščalo.

Nedelja, 2.5.

V nedeljo so pogovori lahko izjemno poglobljeni. Malo bomo govorili, toda tisto, kar se bo reklo, prinaša možnost sprostiti neke težke in temne, zatrte energije v nas. Sprva lahko kar skačemo od sprostitve, kasneje pa se bodo stvari notranje umirile. V negativnem pa bomo bolj manipulativni in izvedeli skrivnost, ki nas lahko močno ujezi. Nekateri bodo imeli veliko potrebo po blatenju, iskanju krivca.