Zvezdni utrinki po dnevih od 31. 5. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 31. 5.

Lahko se prebudimo tečni, obremenjeni in napeti. Preko dneva bo malo manj pritiskov, in Marsov trigon z Neptunom spodbuja umetnike, sploh te iz glasbene branže, da ustvarijo nekaj izjemnega, fizično napornega, a presežnega. Drugače pa Mars v trigonu z Neptunom sploh tak vodni, lahko izvleče iz ljubimcev veliko nežnosti in ne le telesne ampak tudi dušne predanosti.

Torek, 1. 6.

Zjutraj znamo biti prijazni in priljudni. Malo čez enajsto dopoldan pa stopi Luna v znamenje rib in prinaša bolj umirjeno, pa tudi bolj introvertno energijo. Njena konjunkcija z Jupitrom bo popoldan barvala z upanjem in zaupanje. Lahko pa nas zavede tudi v kako pretiravanje.

Sreda, 2. 6.

Že zjutraj bo prvi krajec, ki nas lahko meče iz ravnotežja, ker je ravno v kvadratu z osjo luninih vozlov. Kasneje pa nas čaka tipičen dan Lune v ribah, na počasi, mirno, z veliko občutka. Dana nam bo priložnost ozdraviti rane ega. Venera popoldan prestopi v raka in še poglobi čustveno, počasno energijo.

Četrtek, 3. 6.

Zjutraj nam razum ne bo najbolje delal, bomo čutili bolj senčne planeti ribje narave. Zmedo, kaotičnost, biti ujet v svojih sanjah, brez pravega stika z realnostjo. Dopoldan pa bo le več poriva in volje potisniti se v akcijo. Nekaj pasivnosti v poznih popoldanskih urah, zvečer pa zopet več volje. Dan je namenjen načrtovanju. Noč pa bo ujeta v romantiko, ljubezen in radost.

Petek, 4. 6.

Nekaj romantičnega vzdušja, pa tudi upanja lahko odzvanja še v jutranje ure. Vendar kasneje pa bomo vedno močneje čutili Luno v ovnu in ker se njen dispozitor približuje v opozicijo s Plutonom, bo v zraku zopet več brutalnosti, jeze, nepotrpežljivosti. Dejmo to silno energijo raje uporabiti za to, da presežemo omejitve svojega telesa, ali se za nekaj/nekoga potrudimo do svojih fizičnih meja.

Sobota, 5.6.

Sobota bo ekstra naporna. Veliko jeze, nemira, sovraštva in napadalnosti. Pazimo na cesti, kajti Merkurjev kvadrat z Neptunom nas bo naredil precej zmedene, premalo skoncentrirane, Marsova opozicija s Plutonom, pa prehitre in agresivne. Najhujše bodo nočne ure, tam okrog polnoči, saj bo takrat še Luna kvadrirala omenjeno opozicijo in nosila povečano verjetnost agresije in nezgod.

Nedelja, 6. 6.

Vstop Lune v bika prinese pomiritev, prijetni Lunini aspekti pa naprej optimizem in prijaznost, lepe odnose in pa tudi sposobnost uživati take in drugačne čutne užitke. Želeli si bomo le najboljšo hrano in pijačo, prijetnih dotikov, plesa, in glasbe. Užijmo nedeljo.